yeganehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 566 عنوان روکش دندان 115 بازدید | 8 پست دندان های جلو پایین خرابن دکتر گفته عصب کشی کن بعد روکش میخام بدونم چند وقت میره انجام بدم خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 1401/09/17 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانیا۲ عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 5733 هر دندون یک جلسه برا عصب کشی میخواد بعدا هرکدوم یکدجلسه برا قالب گیری بعدم تا یک ماه طول میکشه روکشات اماده بشه
yeganehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 566 هر دندون یک جلسه برا عصب کشی میخواد بعدا هرکدوم یکدجلسه برا قالب گیری بعدم تا یک ماه طول میکش ... مرسی ازت. خیلی می ترسم از کارای دندون پزشکی در هم داره دندان کشیدم بعدش درد داشتم قبلشم درد آمپول خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم
yeganehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 566 هر دندون یک جلسه برا عصب کشی میخواد بعدا هرکدوم یکدجلسه برا قالب گیری بعدم تا یک ماه طول میکش ... شما روکش داری راضی هستی خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم
مانیا۲ عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 5733 شما روکش داری راضی هستی من چندسال پیش یکی از دندونامو روکش کردم بله خداروشکر راضی هستم
مانیا۲ عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 5733 مرسی ازت. خیلی می ترسم از کارای دندون پزشکی در هم داره دندان کشیدم بعدش درد داشتم قبلشم درد آمپول&nb ... نه بابا عصب کشی درد نداره بی حسی که میزنه دیگه هیچی حس نمیکنی
yeganehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 566 من چندسال پیش یکی از دندونامو روکش کردم بله خداروشکر راضی هستم مگه قالبگیری تو یک جلسه نیس روکش یک تیکه یک جلسه میخاد درسته. من شوهرم سه تا روکش کرده یک جلسه قالبگیری کرد و روکش یک تیکه برای سه تا نصب کرده خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم
مانیا۲ عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 5733 مگه قالبگیری تو یک جلسه نیس روکش یک تیکه یک جلسه میخاد درسته. من شوهرم سه تا روکش کرده یک جلسه قالبگ ... اگه بخوایی روکش یک تیکه بزاری اره اما پیشنهادم اینه بهت که روکش جدا جدا بزاری بهتره
farideh_soltan عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 227 من کلینیک دندونپزشکی وصال تو کرج رفتم دو جلسه عصب کشی دندان کردم یه جلسه هم روکش تقریبا سه هفته طول کشیدد. خدایی تا الان که 7 ماه گذشته خیلی راضیم