2777
2789
عنوان

چرا ترکید😶💔

140 بازدید | 10 پست

این تاپیک چرا ترکیده🙊🙊

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

چون شوهرش جذاب بود😑😂

من دختریم ک شاید بخاطر دردام یه روز کاملو تو تختم بمونم شاید یه شب تا صبحو و اشک بریزم ولی هیچوقت کم نمیارم بازم قوی پا میشم  .  من یه دختریم که عاشق موسیقیه عاشق خوردن یه فنجون  قهوه  توی هوای پاییزیه  .،  عاشق قدم زدن زیر بارون،  و صد البته عاشق عشقش عشقی ک براش جنگید.  ( یه صلوات برام بفرستین) #عاشقش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون سایت ظرفیت شوهر جذابشو نداشت

🤣🤣💔

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

چون عر زد‌.. بعضی از کاربرا به اینم گیر میدن🗿

🤦🏿‍♀️

استارترش خودش خواست گزارش بزنن

تاپیک دیگه زده بود

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
استارترش خودش خواست گزارش بزنن تاپیک دیگه زده بود

اها😶😂اخه ظاهرا چیز خاصی نبود تعجب کردم یه لحظه