2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 406 پست
شغلت خیلی خوبه قبول هم میشی چون به هرچی فکر کنی اتفاق میوفته 

عزیزم من خوابای واقعی میبینم,امشب خواب میبینم فردا اتفاق میفته,,دو سه بار این شکلی شدم..حسمم خیلی قویه  یه چیزی درونم حرف میزنه بام درسته حرفاش...میشه قویش کنم فقط در حد خودم ..مامانمم خواباش معروفه..حسش و حدساشم همینطور میگن چون دلش صافه اینطوریه

🌙

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم من خوابای واقعی میبینم,امشب خواب میبینم فردا اتفاق میفته,,دو سه بار این شکلی شدم..حسمم خیلی قو ...

منم هر چی خواب میبینم درست در میاد فقط به حرف دلت گوش کن ببین دلت چی می گه من به حرف دلم گوش می دم 

خدایا شکرت بابت همه چیز

شب تون بخیر..............

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
اشنای دور فامیل نیت ولی اشنای یکی از فامیلاتون هست 

شغلش چیه 

کی ازدواج میکنم 

اونی ک دوسش دارم بهش میرسم 

ببخش زیاد سوال کردم این سوال اخرم فدا مدا بوس بوس😘🙏🏻

دختری از دیار بلوچستان بزرگترین افتخار زندگیم بلوچ بودنم😌✌🏻 جانم به فدای رهبرم شیخ السلام پدر دلسوز ما و پدران و مردان زحمت کش و پاک بلوچم 🥹❤️
خیلی به این موضوع فکر می کنی رهاش کن تا بیاد 

منم بگو لطفا  کی میتونیم مستقل بشیم   شوهرم دوسم داره چقد دیگه بچه دار میشیم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲