2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 406 پست
در مورد ازدواج من چی حس میکنی

تو بیرون رفتارات جدیه و زیاد اجتماعی رفتار نمیکنی

نمیتونن مستقیم ابراز کنن

توی ی محیط کاری یا تحصیلی با ی نفر آشنا میشی

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو بیرون رفتارات جدیه و زیاد اجتماعی رفتار نمیکنی نمیتونن مستقیم ابراز کنن توی ی محیط کاری یا تحصی ...

من چی؟ کار پیدا میکنم؟

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
ممنون نه دیگ حوصله ازدواج ندارم‌.ایشون چندین نفر گفتن جداشده یادرحال جداییه ...ی نفر گفت چند بار بهش ...

❤🥺ان شالله از این بلاتکلیفی در میای گلم 

💎👑🌱💥💜تا فوت کردن شمع تولد۲۸ سالگی به تمام آرزوها و اهدافم رسیدم💎👑🌱💥💜
قبل عید  بودجتون هم نسبتا کامله  اما خونه مدنظرتونو پیدا نکردین

سلام لطفا یه حسس ششم درست ودقیق بگه کی درچه زمانی برای بنده خواستگارمیادوکه بااون خواستگارنامزد میکنم ممنونم❤

سلام لطفا یه حسس ششم درست ودقیق بگه کی درچه زمانی برای بنده خواستگارمیادوکه بااون خواستگارنامزد میکن ...

تا سال بعد نه

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
سلام لطفا یه حسس ششم درست ودقیق بگه کی درچه زمانی برای بنده خواستگارمیادوکه بااون خواستگارنامزد میکن ...

والا از اسم پروفایلت معلومه همه چی به یورته.... میاد . یکم با خونواده معاشرتت رو بهتر کن دل خونواده رو بدست بیار... یه ازدواج سنتی در راهه

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
شغل اداری ۲ماه بعد پیشنهاد شغلی دارین

واقعا .................امید در من موج مکزیکی میره مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییی