2777
2789

دختره عزیزم 🥰

شهید ادواردو ( مهدی) آنیلی  متولد نیویورک تنها پسر و وارث میلیاردر مشهور ايتاليايی سناتور جووآنی آنیلی و مادر وی یک پرنسس یهودی و پدرش قدرتمندترین مرد آن‌ کشور بود با تمام اين احوالات خداوند با تاباندن نور هدایت خود بر قلب ادواردو او را به طرف اسلام و سپس تشیع هدایت فرمود، رهیافته ايتاليايی در رشته ادیان و فلسفه شرق از دانشگاه پرینستون ایالات متحده با اخذ درجه‌ دکتری فارغ‌التحصیل شد او بین ثروت بیکران پدر و حقیقت یکی را برگزید و لحظه ای ترديد نکرد و در راه ایمان و عقیده به شهادت رسید 🌷شهید ادواردو ( مهدی) آنیلی: امام  علی  اگر از همه مشخصه های بارزی که دارد بگذریم همین که اولین مسلمان بعد از پیامبر بودند برای ولایت و پیروی کفایت می‌کند 🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدس نزد جنسیت چیه ؟ 

من میگم دختره 

حالا آنومالی رفتی حتما تگم کن ببینم درست بوده 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
چطوری میفهمی عزیزم

قسمت انتهای جنین یه خط حالت افقی داره ولی برای پسرها عمودی هست عزیزم 

شهید ادواردو ( مهدی) آنیلی  متولد نیویورک تنها پسر و وارث میلیاردر مشهور ايتاليايی سناتور جووآنی آنیلی و مادر وی یک پرنسس یهودی و پدرش قدرتمندترین مرد آن‌ کشور بود با تمام اين احوالات خداوند با تاباندن نور هدایت خود بر قلب ادواردو او را به طرف اسلام و سپس تشیع هدایت فرمود، رهیافته ايتاليايی در رشته ادیان و فلسفه شرق از دانشگاه پرینستون ایالات متحده با اخذ درجه‌ دکتری فارغ‌التحصیل شد او بین ثروت بیکران پدر و حقیقت یکی را برگزید و لحظه ای ترديد نکرد و در راه ایمان و عقیده به شهادت رسید 🌷شهید ادواردو ( مهدی) آنیلی: امام  علی  اگر از همه مشخصه های بارزی که دارد بگذریم همین که اولین مسلمان بعد از پیامبر بودند برای ولایت و پیروی کفایت می‌کند 🌷
چطوری متوجه میشین عزیزم؟☺

بالاتر گفتم عزیزم 

منم حسم میگم دختره 

یجا خوندم اگر تو 12هفته بری سونو. crl 50و خرده ای باشه احتمالن دختره. بالاتر باشه پسره. حالا نمیدونم چقد واقعیت داره.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
انتی هم احتمال کم دختر داد

اوکی 

ان شالله که سالم و سلامت بیاد بغلت 

خدا حفظش کنه برات عزیزم 

آره بهش میخوره دختره 

هم جمجمه اش 

هم قسمت پایین حالت دوخط موازی هست که برا دختر اونجوره 

برا پسر حالت  زاویه هست 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت