2777
2789
عنوان

تجربم از کیست

150 بازدید | 16 پست

سلام

من یه کیست پنج سانتی دارم

تو تخمدانم

که چهارساله هست باهام

دوبارم حامله شدم

و زایمانام طبیعی بود 

سوالی دارید راجبش جواب میدم

البته هنوزم کیسته هست

من پریودم عقب میوفته مثلن یکی دو ماه میرم میگه کیست داری قرص جلوگیری میده بعد با خونریزی بعد کیستم خوب میشه یک ساله دارم این مشکلو خسته شدم پریودم تنظیم نی میگه دکتر تنبلی یکم داری 

بیا برای اقدام تا ازمایش بدی اخه من بچه نمیخوام چند تا دکتر رفتم فایده نداشته😞

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای تو رو خدا منم کیست دارم توی تخمدان سمت چپم ۱/۶mm کیست ساده

قبلا هم دو تا کیست توی تخمدان سمت راستم داشتم 

ممکنه در آینده نازا بشم نتونم بچه توی شکمم نگه دارم 

مجردم 

این ماه هم پریود نشدم 

سونو که دادم اینو گفت 

همش نگران آینده که ۱۷/۱۸/۱۹/۲۰سال نازایی بیارم 

من پریودم عقب میوفته مثلن یکی دو ماه میرم میگه کیست داری قرص جلوگیری میده بعد با خونریزی بعد کیستم خ ...

گلم من کیستم تو این ۴سال یه بارم پریودم عقب ننداخته

گوش کن

هرشب عرق رازیانه اصل یه استکان بخور تا ۴۰ روز 

درمان میشی خیلی قوی و موثره

انگار همه خانوما کیست دارن

من کسی و ندیدم ک کیست نداشته باشه

حتی خودمم دارم

چرا واقعا😕

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
وااای تو رو خدا منم کیست دارم توی تخمدان سمت چپم ۱/۶mm کیست ساده قبلا هم دو تا کیست توی تخمدان سمت ...

کیست شما که خیلی ریزع

کیست من ۵برابر کیست شماست و از نوع ساده گفتم با همین کیست دوبار باردار شدم و زایمان کردم

فقط کیست دارین؟ اندومتریوز ندارین؟ من کیست ۹ سانتی با اندومتریوز دارم🥲

مامان سلین🥰❤                        دختر قشنگم! سلین من! تمام وجودم برای تو!                          از لحظه ای که به زندگی من امدی تمام من غرق چشمان زیبای تو شد؛ار لحظه ای که پا روی زمین گذاشتی تمام قلبم را زیر پایت گذاشتم مبادا خاری در پاهای کوچکت برود دخترم! عزیزمادر! تو تمام من هستی من همیشه از توحمایت میکنم تا تو بتوانی پرواز کنی من بال پروازت خواهم شد♥