2789

خب براتون بگم ک من امروز دوستم مامانش و منو مامانم رفته بودیم بیرون.

دوستم باعث خجالت من شد و موهاشم باز کرده بود.۶ساله دوستم ولی خب چون تاحالا روشو باز نکردم تاحالا باهام شوخی یااز حدش بیرون نرفته.ولی امروز با مامانشم بد رفتاری میکرد و مامانم هم بهم گف دوستت انگار ۲۵سالشه.یه رژ قرمز هم زده بودا...

و میگع تابع مامانش نیس و فلان

مامانش ب مامانم میگف دیگه نمیزارم تنها بره بیرون.بعدا مامانم میگه ک ببین چیا دیدن دیگه.و چیز خاصی نگف ولی بعدا میشناسم دیگه مامانمو،بعد اگ اشتباهی یا عصبانیتی چیزی کردم میگه تاثیر دوستته ها

باهاش قطع رابطه کن و فلان و روزم عزاس.خلاصه که میگید چی ب مامانم بگم مثلا؟ک اون دختر خوبیه.واقنم خوبه تاحالا بدی ندیدم ازش

۱۷سالم🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب براتون بگم ک من امروز دوستم مامانش و منو مامانم رفته بودیم بیرون. دوستم باعث خجالت من شد و موهاش ...

چیزایی که گفتی چیز بدی نبودن و نتیجه میگیریم دوستت ناباب نیست :)

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
بهش نگو با دوست هستی یا چیکار می کنی 

اره زود گفتم ب مامانم ک تاحالا بهش اون حدی رو ندادم و ازش چیز بدی ندیدم.همیشه منطقیه و خوبه.واقنم اینه.ولی قبلا هم شده ک مامانم اذیتم کنه هر کاری کنم بگه تاثیر فلان دوستته.یا بگه بزار الان زنگ بزنم ب دوستت و فلان😑ازین مسترسم