2777
2789
عنوان

پسره کله شق:/

370 بازدید | 4 پست

بچه ها من دوستم سه سال با ی پسری تو رابطه بود فهمید که پسره بهش خیانت میکنه بهش گفتو پسره هم زیر بار نرف..اینم از همه جا بلاکش کرد و جواب تماساشو ی هفته بود که نمیداد..منم این پسره رو میشناسم و قبلا با هم دوست معمولی بودیم و اینا ولی خیلی وقت بود باهم حرف نزده بودیم..همین نیم ساعت پیش بود بهم زنگ زد اول جوابشو ندادم دیدم هی داره زنگ میزنه جوابشو دادم برگشته میگه چرا سارا داره اینطوری میکنه.‌‌.منم برگشتم گفتم مگ چیکار می‌کنه برگش گف که میگه ت خیانت میکنی و همه چی تمومه و جواب تماسامو نمیده و اینا منم گفتم مگ دروغ میگ مگه ت وقتی با سارا بودی با دختر دیگه ای نبودی..حرفمو پیچوند و ی جورایی عصبانی شد برگش گف خدت خوب میدونی سارا نمیتونه منو از زندگیش حذف کنه و خوب میدونی که اون فقد مال منه(متاسفانه باهاش رابطه کامل داشته) بعدشم ی سری چرت و پرت گفت و آخرشم گف یا به سارا میگی جواب منو بده یا باباش می‌فهمه دخترش دیگه دختر نیس بعدشم قط کرد..به سارا هم زنگ زدم که بهش بگم جواب داد گف مهمون داریم بعدا بهت زنگ میزنم..

بنظرتون چجوری بهش بگم..اگه شما جای سارا بودین چیکار میکردین..بابای سارا هم اگه این موضوعو بفمه خدایی نکرده یا سکته می‌کنه یا سارا رو زنده نمیزاره://..(نمی‌دونم چرا هرچی اتفاق غیر واقعی و عجیبه بر من و اطرافیانم باید یافته:/)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم تو هیچ دخالتی نکنی معلوم نیست دوستت خودش برگرده به پسره ، این تهدیدام همش تو خالی هستن .تو پیغام رو بده اما دخالتی نکن دیگم جوابه پسره رو نده و بلاکش کن و در دسترسش نباش 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

با چیزی که شما در مورد اون پسر گفتید بعید میدونم قصد ازدواج با دوستتون را داشته باشه که اگرهم داشته باشه زندگی باهاش ارزشی نداره و فقط قصد داره تا حد امکان از دوستتون سو استفاده کنه و ازش به عنوان یه ابراز استفاده کنه،من اگه جای دوستتون بودم این رابطه را تموم میکردم 

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید