2777
2789
خودت تلاش کن کسی مفتی این چیزا رو نمیده!پس دنبال شوگر ددی باش!اگه هم یکی میلیاردر باشه میره دنبال یک ...

نه چرا مشکل داشته باشه

الان مال منم خونوادش از خونواده خودم خیلی پولدارترن،ولی مشکل نداره‌.همکلاسی بودیم به هم علاقه پیدا کردیم تصمیم گرفتیم ازدواج کنیم.

یکی از مهم ترین ملاکای ازدواج پوله اتفاقا.حتی خودتم اگه پول داشته باشی نباید با کسی که وضعش خوب نیس ازدواج کنی.

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

نه چرا مشکل داشته باشه الان مال منم خونوادش از خونواده خودم خیلی پولدارترن،ولی مشکل نداره‌.همکلاسی ...

اتفاقا چون اونجوریم میگم مثلا من محاله با پایین تر از خودم ازدواج کنم مگه مغز خر خوردم،پس یه پسر چرا با کمتر از خودش ازدواج کحه،به نظرم کاسه ای زیر نیم کاسه هس😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه چرا مشکل داشته باشه الان مال منم خونوادش از خونواده خودم خیلی پولدارترن،ولی مشکل نداره‌.همکلاسی ...

خب تو چرا با یکی کم تر از خودت ازدواج نکردی؟؟حتی اگه علقه مند هم میشدی بازم ازدواج نمیکردی؟؟؟

اتفاقا چون اونجوریم میگم مثلا من محاله با پایین تر از خودم ازدواج کنم مگه مغز خر خوردم،پس یه پسر چرا ...

شرایط زن با مرد فرق داره تو قوانین و رسوم ما

مرد موظفه نفقه بده،عروسی بگیره،تهیه خونه و لوازمش به عهده شه و سایر مخارج.پس مهمه وضع مالیش و شما برات جالب نمیشه اگه با مردی که وضع مالیش از خودت پایین تره ازدواج کنی و درگیریای خونوادگی به دنبالشه.ولی مرد این مسئله براش مطرح نیس چون به هرحال تو حالت عمومی قرار نیس سهمی از اموال همسرش ببره.عملا فرقی براش نداره.

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

خب تو چرا با یکی کم تر از خودت ازدواج نکردی؟؟حتی اگه علقه مند هم میشدی بازم ازدواج نمیکردی؟؟؟

خب یکی کمتر از خودم باشه که نتونه از نظر مالی از هزینه های ازدواج بربیاد به چه درد میخوره؟

واسه ازدواج رفاه خودمون و بچه های آیندمونم مطرحه و نه تنها اون،قاعدتا خودم نمیتونم خرج عروسی و خونه و لوازم و طلا و اینا رو بدم.اصلا خونواده ها پذیرشش رو ندارن😂

عزیزم من شخصا هدف از ازدواج این بود که یکی باشه تا کنار هم رشد کنیم به هم پر و بال بدیم برای رسیدن به هدف های شخصی و مشترکمون.یکی که همه جوره حامی باشه برام.

آخر همان شد که نباید میشد آخر همان رفت که نباید میرفت