2777
2789
والا کسایی که من دیدم هدفشون بقای نسلشون بود البته همه هدفشون این نیست  بعضیا میخوان همدم داش ...

بابا بزرگه من بعده مادربزرگم زن گرفت ...یروز شوهرم گفت چرا بابابزرگت زن گرفته گفتم خب میخواس تنها نباشه...گفت برووو بابا خب میگفت من میرفتم پیشش  اینجا بود که فهمیدم هدفه ازدواج چیه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هدفم اینه طرف یه ماشین میلیاردی برام بخره و تمام و کمال هزینه های زندگیمو به لاکچری ترین حالت بده ...

خودت تلاش کن کسی مفتی این چیزا رو نمیده!پس دنبال شوگر ددی باش!اگه هم یکی میلیاردر باشه میره دنبال یکی مثل خودش در غیر اینصورت حتما مشکلی داره

انجام کار زشت به صورت قانونی

😂😂😂

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بابا بزرگه من بعده مادربزرگم زن گرفت ...یروز شوهرم گفت چرا بابابزرگت زن گرفته گفتم خب میخواس تنها نب ...

در واقع هدف ازدواج رفع نیاز جنسی هست 😅

دختردایی آسمانی شدنت زود بود😭🖤
مگه قراره برن رالی؟  صبونه ناهار شام درست کردن کجاش هیجان داره خا

به نظرم بودن در کنار کسی که عاشقانه دوستش داری هر لحظه هیجانه

ولی اگه صرفا واسه تشکیل خانواده و شوهر کردن باشه همینیه که شما میگی

پرستار ICU🥰🥰 تپلویم تپلو صورتم مثل هلو

خودت تلاش کن کسی مفتی این چیزا رو نمیده!پس دنبال شوگر ددی باش!اگه هم یکی میلیاردر باشه میره دنبال یک ...

کی گف من میلیاردر نیستم؟! و کی گفت تلاش نمیکنم؟ من روزی۱۵ ساعت سرکارم درامدمم عالیه! میخام کسی ک باهاش ازدواج میکنم اینا رو برام فرهم کنه و ربطی ب ثروت خودم نداره اینا رو وظیفش میدونم،اینکه از نظر مالی در حد خودم باشه اولین توقع و خواستمه

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
کی گف من میلیاردر نیستم؟! و کی گفت تلاش نمیکنم؟ من روزی۱۵ ساعت سرکارم درامدمم عالیه! میخام کسی ک باه ...

منم اونجوریم ولی خب از شدهر آیندم انتظار ندارم واسم ماشین خارجی و لوکس بخره،اگه بخره خیلی خوبه و لطفش هست ولی وظیفه نداره،خودم واسه خودم میخرم

منم اونجوریم ولی خب از شدهر آیندم انتظار ندارم واسم ماشین خارجی و لوکس بخره،اگه بخره خیلی خوبه و لطف ...

اخه من نیازدیگه ای به مرد ندارم،یعنی هیچ نیازی بهشون حس نمیکنم مگه اینکه از نظر مالی ارتقا پیدا کنم که برام بصرفه زندگی مشترک تشکیل بدم و براش تایم و انرژی بزارم،وگرنه مرد به چه دردی میخوره😑پولم نداشته باشه که دیگه هیچییییی😑

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀