2777
2789
عنوان

حستون چیه +شات

746 بازدید | 68 پست

بچه ها حستون ب این پیاما چیه پاک کنم یا بزارم بمونه 

برای ی نفر فرستادم ولی نیست .خیلی وقته سه هفته اس 

ماجرامون هم پیچیده اس 

ما داشتیم اشنا میشیدم  ک سر ی اشتباه من همه چی ب هم خورد بعد دوباره بهم فرصت داد ولی افتاد تو شرایط (خودتون میدونید دیگه )الان میگه نمیتونم باشم و این حرفا دوستم تو کماست و ....نمیدونم راست میگه یا نه .ولی حسم میگه راست میگه حالا من همش منتظرم و نمیدونم چیکار کنم

کوو

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهونه اورده عزیز 

ول کن زوری نچسب به کسی 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

دوستش ت کماس خودش ک ت کما نیی دست پاشم ک نشکسته سالمه دوستش باهاته یاخودش ت چ ساده ای یکی یکیو بخاد بمیره نمیتونه ولش کنه یا ازش بیخبر باشه من نمیدونم چرا یک عده زیادی ساده تشریف دارید داره علنن میگ برو نمیخادتت میبینه نمیری بهانه میاره ولش کن مشکل اینک نمیخادت حسم قویه ت این موارد بلاکش کن خدا دلت ارام کند

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.