2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نیس ولی اینکه خودخوانه یکم سخته

رشته خودت چی بود تو دبیرستان

استادا درس میدن یانه خودت باید بخونی 

همش ریاضی داره حسابداری ؟؟؟؟

بگو یا زینب بگو یا حسین

عزيزم ثبت نام بدون كنكور از كي شروع ميشه ؟چه زماني دفترچه مياد دق كردم من گلي....بنظرم ازاد بزن پيام نور سخته تستيه امتحانا شايد  از ايران مهاجرت كردي ازاد و بيشتر قبول دارن......😘💋❤️

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok
عزيزم ثبت نام بدون كنكور از كي شروع ميشه ؟چه زماني دفترچه مياد دق كردم من گلي....بنظرم ازاد بزن پيام ...

والاا فکنم دیماه سایتش باز میشه منم کارم شده هردیقه میرم تو سایت سنجش نگاه میکنم میبینم سایت ش باز نشده

بگو یا زینب بگو یا حسین
والاا فکنم دیماه سایتش باز میشه منم کارم شده هردیقه میرم تو سایت سنجش نگاه میکنم میبینم سایت ش باز ن ...

وااااي منم....مهر ماه قبول شدم نزدم الانم كه دق ميدن ادمو تا دفترچه رو منتشر كنن اخه سال قبل ١٤اذر دفترچه اومد نميدونم امسال چوا اينطوري شده ميترسم جا بمونم كار هر روزم شده چك كردن سايت 

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok
رشته خودت چی بود تو دبیرستان استادا درس میدن یانه خودت باید بخونی  همش ریاضی داره حسابداری ؟؟ ...

من رشتم تجربی بوده الان این ترم فقط درسای اصلی حضوریه عمومیا غیرحضوریه درس دادنشونم جوریه ک هرجلسه باید ۳۰ ۴۰ صفحه رو درس بدن بیشتر خود دانشجو باید بخونه از ریاضیم فقط مشتق بکارم اومده بقیش جمع و تفریقه