vida_viana مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 723 عنوان ساکشن غبغب 415 بازدید | 5 پست سلام خانما کسی انجام داده ساکشن غبغب تاحالا؟ برگشت نداشته . کلینیک پرسیدم گفت یک جلسه اس ۳۷۰۰ ولی میگم برگشت نداشته باشه؟ ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋 1401/09/17 | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگی۳۳ عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 7617 کدوم کلینیک وبا چه دستگاهی وچقدرغبغبت خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه 💞💞💞
پرتقاااااال عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 12540 اگرم داشته باشه بعد چندین ساله اگه وزنت بره بالا منم یذره دارم میخام انزیم بزنم یذره قوز بینی دهرم اونم انزیم بزنم لبم یذره ژل تو کلینیک کار زیاد دارم😂😂😂تو فکرشم برم
vida_viana مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 723 کدوم کلینیک وبا چه دستگاهی وچقدرغبغبت عزیزم متخصص پوست و مو . بود تو اینستا پرسیدم فقط قیمت و جلسه اش رو گفت . غبغب هم زیاد ندارم میخوام ببینم کسی انجام داده یا نه ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
vida_viana مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 723 اگرم داشته باشه بعد چندین ساله اگه وزنت بره بالا منم یذره دارم میخام انزیم بزنم یذره ق ... خخخ پس بعد چند سال برگشت داره خوبه پس . منم بینیم قوص داره دوست دارم لیفت شقیقه هم انجام بدم ابروهام یکم بره بالا خخخ. منم کار زیاد دارم ولی میترسم بدتر بشه ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
پرتقاااااال عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 12540 خخخ پس بعد چند سال برگشت داره خوبه پس . منم بینیم قوص داره دوست دارم لیفت شقیقه هم انجام بدم ابروهام ... اگه ابروهات افتادست خوب میشه منم ابروهامو دوس دارم کلفت کنم شاید اونم کاشت کنم دوس دارم ی تغییر اساسی به خودم بدم ولی خب ۷۰ در صد موهام سفیده هر ماه رنگ میکنم نمیدونم بشه یا نه