2777
2789
عنوان

آزمایش بتا؟💉💉💉

409 بازدید | 35 پست

سلام. بی بی چک زودتر از موعد نشون بده بتا هم نشون میده؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

اصلش همون بتاس اگه بیبی نشون میده بتا هم‌میده 

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلش همون بتاس اگه بیبی نشون میده بتا هم‌میده 

خداکنه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
بی بی چکت مثبته؟چندروز تاخیر داری؟ من یک هفتس تاخیر دارم ولی بی بی چکام منفیه

من 4روز مونده به وقت پریودم بی بی زدم هاله نسبتا پررنگ انداخت فرداشم زدم دوباره هاله انداخت بهم میگن اگ بود نشون داده ممکنه لقاح زود گرفته برا شما هم احتمالا اقامت دیر صورت گرفته ک هنوز نشون نمیده

من زودتر از موعد بی بی مثبت شد ,سریع رفتم ازمایش مثبت بود الانم سه ماهمه

عزیزمم مبارکه😍😍چن روز زود زدین مثبت شد

من 4روز مونده به وقت پریودم بی بی زدم هاله نسبتا پررنگ انداخت فرداشم زدم دوباره هاله انداخت بهم میگن ...

عکس از بی بیت بفرست 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
هنوز زوده برا بتا تا موعد صبر کن، مبارکه

این بی بی چک یعنی مثبت نیست؟ موعدمم فرداست

مثبته ولی اگه بتا بدی عددش کم میشه اذیت میشی، مال من از این پررنگ تر بود ۱۱۰ بود

کی برم؟ زود تر از موعد زدین؟