بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادرشوهرم میگفت چله زیارت عاشورا و توسل دعای فرج خوبه ولی اطلاعاتی ندارم گفتم بیام از نی نی سایتیا ب ...
چله زیارت عاشورا خیلی خوبه تو مدت چله حدالامکان گناه نکن موقع خوندن زیارت عاشورا سعی کن غسل جنابت به گردنت نباشه هر روز باید بخونی و امید داشته باشی که حاجت روا میشی کار سختی نیست ان شاالله حاجتروا بشی
اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️. https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421
عزیزم خیلی سخته اما ردخورنداره یعنی صددرصد حاجت میده
شرط اصلیش ترک گناه اهنگ گوش ندی نماز اول وقت حجاب کامل غیب نشنوی زیارت عاشورا باصدلعن وسلام ۴رکعتم نمازداره جز خانواده هیچکس ازش خبرنداشته باشه که این چله رو داری من برای شفای بچم گرفتم که دکترا گفتن میمیره اما خداروشکر بشکل معجزه وار بچم سالم موند خداروهزارمرتبه شکر راستش من خودم انجام ندادم چون سختم بود نائب برام انجام داد