2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چوب غذا خوری چاپستیک و میگی

دو مدل شوهرم خریده یه مدل واسه غذا خوردن یه مدل بلند تر واسه سرخ کردنی و آشپزی راحت م

روی بسته بندی شون کاملا خط چین و ژاپن هست

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
آره چوبی خوشگل خریدم از دیجیکالا ۴تاشو ۹۵۰۰

چهارعدد واسه دو نفر چند نهصد و پنجاه؟؟؟

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
نه گلی ۹ هزار تومن

اها میگم شوهرم 40عددی خریده

بزرگ 10عدد گفت دوستم بود 300حسابم کرد

یه استند نازم داره روش

برو تو دیجی‌ ‌کالا قیمت داره

درجه یک نیستن من دوبار سفارش دادم 

مدلی که شوهرم خریده اصل اصل ه

مبارکتون باشه، من و دخترم عادت کردیم بهش ،شوهرم یاد نمیگیره همش حرص میخوره😂

اول سمت چیزای گلوله ی برید

مثلا نقل و قند و سالاد فصل تا تو دستش اول عادت کنه

ببین سر چوب اگه تراز نیست یکم سمباده بکش

برای من شوهرم سمباده کشیده کوچکترین چیز رو هم میشه برداشت

این خیلی خوبه که با ابزار غذا خوری آشنا باشیم چون دنیا و اطراف مون رو به پیشرفت هست

اول سمت چیزای گلوله ی برید مثلا نقل و قند و سالاد فصل تا تو دستش اول عادت کنه ببین سر چوب اگه تراز ...

آفرین دقیقا موافقم ،ما سریع یاد گرفتیم من حتی یه دونه برنج هم میتونم باهاش بردارم همینطور دخترم ،شوهرم حرص میخوره میگه اصن مگه قاشق چه ایرادی داره😂

آفرین دقیقا موافقم ،ما سریع یاد گرفتیم من حتی یه دونه برنج هم میتونم باهاش بردارم همینطور دخترم ،شوه ...

ما چون با غذا و مواد غذایی بیشتر سرکار داریم زودتر یاد گرفتیم اینقدر بیار بزار کنارش تا خودش راحت قلق شو بگیره دست

اگه از دیجیی کالا خریدی ببین نوک شون تراز نیست برای ریز ترین ها مثلا برداشت پوست تخم مرغ یا سفیده پررنگ تو سفیده زنی

سمباده بکش بده دستش باور کن راحت قلق شو میگیره شوهرت دیدی باز میگه نمی تونم یه کش پول بزن بالایی چوب تا ببینه چه راحت ه بعد چند روز بگو حالا بدون کمک از چوب چاپستیک غذا خوری استفاده کن مهم اینکه نه به کردید و تصمیم به استفاده دارید یاد میگیره

آفرین دقیقا موافقم ،ما سریع یاد گرفتیم من حتی یه دونه برنج هم میتونم باهاش بردارم همینطور دخترم ،شوه ...

برنج خیلی ریزه ولی برداشتن پنکیک یا بادمجون امسال اینا تو آشپزی به آدم کیف میده کاری که چوب چاپستیک میکنه تو پنکیک برداشتن با سه مدل کفگیر نشد برام چون من بزرگ درست میکنم اندازه کف خود تابه