2777
2789
عنوان

صدای قشنگ...

1014 بازدید | 6 پست

کسی دوره های صداسازی رفته؟

تاثیر داره؟

تو اینستا مدرسا چند تا تمرین یاد میدن.اما همه شون میگن برای تاثیر گذاری تمرینات باید دوره ها رو شرکت کنید.هزینه هاش بالاست. کسی بوده تو دوره ها؟ برنامه هاش به چه شکله؟ هرروز باید چند تا تمرین و با چه فاصله ای انجام داد؟ 

من دوره اختصاصی برای صداسازی و گویندگی شرکت نکردم 

اما تو همه دوره های فن بیانی ک شرکت کرده بودم یه سرفصلش کلا مربوط به صداسازی بود و خییلیم موثر بود 

برای همین اطمینان دارم ک دوره های تخصصیش خیلی بهتر و جامع ترن و ارزش وقت و هزینه رو داره

من دوره اختصاصی برای صداسازی و گویندگی شرکت نکردم  اما تو اون دوره های فن بیانی ک شرکت کرده بو ...

چقد طول می‌کشه ؟

ینی مثلا اگه فقط برای بم کردن صدا یه تمرین رو چند ماه انجام بدیم اثر نداره؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد طول می‌کشه ؟ ینی مثلا اگه فقط برای بم کردن صدا یه تمرین رو چند ماه انجام بدیم اثر نداره؟؟

تاثیر ک قطعا داره 

مهم اون تداوم و استمراره ، به قول استادمون شما ۱۰ درصد دوره رو تمریناشو انجام بدین ۷۰ درصد نتیجه شو میبینین 

در واقع طبق تجربه ، دوره ها همون مباحث رایگانه اما حرفه ای و مفصل تر + یسری نکات ریز و قلق هاش برای نتیجه گیری بهتر و ۱۰۰ درصدی

صداسازی کلا مهارتیه ک زمان بره و باید تو طولانی مدت روش حساب باز کنین اما دست کم شروع نتایج از ۳ ماه به بالا مشخص میشه

تاثیر ک قطعا داره  مهم اون تداوم و استمراره ، به قول استادمون شما ۱۰ درصد دوره رو تمریناشو انج ...

۳ ماه که خیلی خوبه😍 

من صدام زیره. دلم میخواد بم بشه .یه چیزی مثل صبا راد.

من بگم چه تمریناتی می‌خوام انجام بدم یکم راهنماییم میکنید ؟ 

۳ ماه که خیلی خوبه😍  من صدام زیره. دلم میخواد بم بشه .یه چیزی مثل صبا راد. من بگم چه تمرینات ...

بله ۳ ماه کم کم شروع نتایجه 

برای اینکه ماندگار بشه باید همیشه و همیشه تمریناشو انجام بدین ، من مدرس فن بیانی ک با دوره اش کار میکردم ۱۰-۱۲ سال سابقه فن بیان و ایناداشت تو صدا و سیما هم بود و.

همیشه یه چیزو می‌گفت ، من هنوزم هر روز و هر روز تمرینات فن بیان و صداسازی جزء روتین کارهای روزانمه

بله ۳ ماه کم کم شروع نتایجه  برای اینکه ماندگار بشه باید همیشه و همیشه تمریناشو انجام بدین ، م ...

آره .می‌خوام بعد دیدن نتابج هم همیشه ادامه بدم.

من هرروز اول ده دقیقه با تمرین هامینگ صدامو گرم میکنم ، بعد خرناس ، ا إ أ آ ای او با صدای بلند ، تمرین موتور گازی ، زمزمه آهنگ سلطان قلب‌ها ، تمرین بم کردن صدا رو هر کدوم پنج دقیقه انجام میدم. نمی‌دونم حالا اینطوری پشت سر هم درسته یا نه؟🤔