2789
عنوان

قرص اعصاب

2415 بازدید | 20 پست

سلام دوستان کسی هست قرص اعصاب مصرف کنه ؟مثل سرترالین و اس سیتالوپرام؟یا قرص های دیگه؟میشه اسم قرصتون رو‌بگید و بگید آیا مشکلی باهاش ندارید؟حال روحیتونو بهتر کرده؟روی میل جنسیتون چه تاثیری گذاشته؟میل جنسیتونو از بین نبرده؟کلا زندگیتون با قرص بهتر شده یا بدتر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این داروها خطری نداره

من به خاطر عوارض یک داروی اعصاب چرخش غیرارادی گردن گرفتم الان مریًض افتادم گوشه خونه

به درمانم که تزریق بوتاکس بود جواب ندادم

نمی دونم‌چه‌خاکی به سرم بریرم

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
هیچ مشکلی باهاش ندارین ؟فقط با همین یه قرص اوکی شدین؟دکتر بهتون داد؟

بله بدون تجویز دکتر که درست نیست

نه مشکل خاصی ندارم فقط یکم خوابمو عمیق کرده که من اصلا مشکل خوابم داشتم بهتره برام

و اینکه مشکلمم کامل حل نشده ولی احساس میکنم که داره تاثیر میذاره

داروتون چی بود مگه عزیزم؟

حالا که بدبخت شدم

آریپیپرازول 

من خیلی ترسیدم به درمان جواب ندادم یکی گفت  مادرش مثل من شده هر سه ماه باید بوتاکس تزریق کنه

من بوتاکسم تزریق کردم روم اثر نداشته

نمی دونم این چه بلایی بود که سرم آمده اگه خوب شم‌ دیگه هیچوقت روانپزشک نمیرم

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
خودتون چی؟

من متاسفانه استرسم بیشتر میشه با قرص،انگار مغزم کار نمیکنه،نمیدونم چرا،حتی بی خواب میشم،البته با اس سیتالوپرام و سرترالین ،من زود عصبی میشم ،با مادر و همسرم راه نمیام،دوسشونم دارم همه کار‌برام میکنن ها ولی من تا یچی بهم میگن جبهه میگیرم دعواشون میکنم