2821
2789
عنوان

غسل_کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 57 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفتی بیرون😅

آره باید میرفتم خیلی عجله ای شد پریودمم اموم بود رفتم خیر سرم سریع غسل کنم و برم برسم که واجب تر از همه رو یادم رفت اگر نرم اونجا آبروم میره کلا🤣🤣🤣

کاش میشد بشی🖤💔
چطوریه تیمم غسل؟

- در تیمم بدل از غسل،بعد از آن که نیت کرد و به دستوری که در مسأله ‏‎ ‎‏پیش گفته شد،دست‌ها را به زمین زد و به پیشانی کشید،باید یک مرتبۀ دیگر دست‌ها ‏‎ ‎‏را به زمین بزند و به پشت دست‌ها بکشد و احتیاط مستحب آن است که تیمم را چه ‏‎ ‎‏بدل از وضو باشد،چه بدل از غسل،به این ترتیب به‌جا آورد:یک مرتبه دست‌ها را به ‏‎ ‎‏زمین بزند و به پیشانی و پشت دست‌ها بکشد و یک مرتبۀ دیگر ‏‎[1]‎ به زمین بزند و ‏‎ ‎‏پشت دست‌ها را مسح نماید.‏

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
نه نماز نیست باید برم جایی که باید پاک باشم حتما

از نظر شرعی یا معاینه میخوای بشی فقط مسجد پاکی میخواد

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   

در تیمم بدل از غسل،بعد از آن که نیت کرد و به دستوری که در مسأله ‏‎ ‎‏پیش گفته شد،دست‌ها را به زمین زد و به پیشانی کشید،باید یک مرتبۀ دیگر دست‌ها ‏‎ ‎‏را به زمین بزند و به پشت دست‌ها بکشد و احتیاط مستحب آن است که تیمم را چه ‏‎ ‎‏بدل از وضو باشد،چه بدل از غسل،به این ترتیب به‌جا آورد:یک مرتبه دست‌ها را به ‏‎ ‎‏زمین بزند و به پیشانی و پشت دست‌ها بکشد و یک مرتبۀ دیگر ‏‎[1]به زمین بزند و ‏‎ ‎‏پشت دست‌ها را مسح نماید

بلد نیستم چطوریه میشه راهنمایی کنی؟ تیمم واسه وضو رو بلدم ولی غسل رو نه

همون شکلیه فقط نیت فرق داره

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز