من پریودم تموم شد رفتم حموم همین الان از حموم اومدم الانم باید برم جایی که باید پاک باشم ولی نمیدونم چرا کلا یادم غسل کنم تو حموم وقتم نیست که برم زیر دوش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب بشین تو حیاط دیگه😅😅😅همه رو هم میبینی شاید خدا زد پس کله یکی دیدت خوشش اومد شوهر دارم شد ...
نه خواهر خدا منو آخرش منو سینگل به گور میکنه میخواس بزنه پس کله یکی عقل از سرش بپره عاشقم بشه منو بگیره از سینگلی نمیرم تا حالا زده بود😂😂😂😂 فقط تو حیاط نشستن از سرما سیاهم میکنه بدتر نگاهم نمیکنن🤣🤣🤣🤣
چه ربطی داره دکتر بخواد معاینه کنه بکارت ربطی نداره ولی گفتم برای این میخوای 😂😂
نمیدونم فکر میکردم دختر باکره معاینه نمیشه
ولی خوب من حموم رفتم تمیز بودم واسه معاینه غسل که واجب نیست واسه معاینه مسجد باید میرفتم گفتم بی غسل مسجد نرفتم و خدا هر روز یه بلا سرم میاره این کارو بکنم دیگه نابودم میکنه😂😂😂😂
نه خدا بخشنده است حالا چی کار کردی من نفهمیدم آخر 😂😂
تیمم کردم رفتم و زود برگشتم بهم گفتن اگه کم بمونم و از یه در دیگه برم بیرون طوری نیست از شانس گندم اون در مسجد بسته بود رفت یه نفر خادم مسجدو پیدا کرد اومد درو واسم باز کرد خادم میگفت خوب خانوم از همون در برو بیرون گفتم اگه اینو باز کنید بهتره گفت آهان😂😂😂😂 خلاصه خادم مسجدم فهمید عذر شرعی دارم🤣🤣🤣🤣 هرچند تیمم کردم ولی آخرش ته دلم چرک بود گفتم رعایت کنم بهتره