سلام خانوما
میخاستم از زندگیم یچیزایی بگم بهتون تا شما راهنماییم کنید
راستش ۵ سال ازدواج کردم بامری ک جز خودش۴ تا برادر و خواهر متاهل داره.اخریش شوهرم.اومده خونه مادرشو خراب کرده شوهرم گفته دو طبقه میزنم بعدش از اون ور برادرشوهرمم گفته منم شریک حالا سه طبقه ساختن بماند ک شوهرم میگ چقد برادرش علاف کرده اینو سر ساختنش هی شوهرم میگفته پول بیار میگفته فعلا ندارم.با من ک ازدواج کرد کف خونه دارم طبقه ۳ بدون آسانسور. برادرشوهرمم یکسال بعد من با زنش اومد طبقه دوم.حالا خونه ها جداگانه سند ندارن چون باید مهندس ساختمون اون زمان گفته فلان کار کنین و بهمان اینا بیخیالی کردن حالام باید بدون تا سند گیرشون بیاد ولی چون باهم لجن نمی فتن دنبال سند خونه میگن تو برو این میگ من چرا 😑
خلاصه از پدرشوهرم چنتا زمین مونده ک اگ یکیشو بفروشیم پولی نمیاد دستمون ک خونه بخریم باید دوتا زمین بفروشیم.حالا برا زمینی ک قرار پولش زیاد باشه وکیل گرفتن این وکیلم دیشب زنگ زده ب برادرشوهرم گفته کارتون حله و دریک جای گرون میدن زمینتون ولی شرطش این چون شهرداری زمینتون برداشته و میخاد زمین گرون دیگ بده بهتون باید رشوه بدین حالا شوهرم میگ ما ک ۲۰ درصد ب نام وکیل کردیم چرا رشوه هم بدیم خودشم حل کنه بیاد حالا من موندم وشوهری ک راضی نمیشه میگ از راه قانون بره اگرم نمیره نره من راضیم نشستم خونم ولی من راضی نیستم.پله ها داغونم کردن.برادرشوهرمم پول نمیده تا آسانسور بزنیم کلا چون پایان کار نداره خونه آسانسور نمیذارن حالا از دیشب لج کرده باهام میگ تو دخالت نکن ارث خودمه.خونم نمیخام دراین بابتم حرفی نزن
بنطرتون چیکار کنم