2777
2789

کلا از انتخاب رشته به بعد تمام مسیرای زندگیمو گند زدم

و مجبورم همون گندا رو ادامه بدم🙃

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کلا از انتخاب رشته به بعد تمام مسیرای زندگیمو گند زدم و مجبورم همون گندا رو ادامه بدم🙃

چه رشته دانشگاهی دوست داشتی بری؟

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
من الان ۱۹سالمه و همینجوری ام خودمم میدونم خلی اشتباهه ولی کلا فکرم درست نمیشه

من ۳۷ سالمه سن شما بودم سرشار بودم از استرس عدم اعتماد به نفس فکرای الکی ترسای الکی جوری بزرگمون کردن که خیلی اضطراب اجتماعی داشتم برای درس زیاد تلاش نکردم ولی رشته معقولی قبول شدم اما نهایت سعیمو برای ساختن زندگیم نکردم وقتمو زیاد تلف کردم نرفتم دنبال یاد گرفتن مهارت من میگم فرقی نداره چی بخونی باید تو کاری که داری انجام میدی خوب باشی خوب یاد بگیری تلاش کنی و عالی باشی و ترس نداشته باشی دوست و رفیق و پسرا همیشه هستن ولی این سالها برنمیگردن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بده رشته تجربی؟

واسه من آره؛ رشته انسانی و دوست داشتم، خیلی تلاش میکردم ولی به نتیجه دلخواهم نرسیدم.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

من ۳۷ سالمه سن شما بودم سرشار بودم از استرس عدم اعتماد به نفس فکرای الکی ترسای الکی جوری بزرگمون کرد ...

مرسی ازت عزیزم . انشالله همیشه موفق باشی منم‌ تلاش می‌کنم دیگه اینجوری نباشم از امروز

چه رشته دانشگاهی دوست داشتی بری؟

رشته مو دوست دارم، ژنتیک

ولی کار براش نیست

اگه برای مصاحبه دانشگاه نرفته بودم فیزیوتراپی انتخاب بعدیم بود ک قبول میشدم و الان مشغول کار بودم

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
رشته مو دوست دارم، ژنتیک ولی کار براش نیست اگه برای مصاحبه دانشگاه نرفته بودم فیزیوتراپی انتخاب ...

اره متاسفانه تو ایران خیلی رشته ها بازار کار ندارن . رشته های هنر و بعضی رشته های تجربی و...... بیشتر پزشکی دندون دارو درآمد داره