2777
2789
🙏

قبولم‌نمیکنی؟😥

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
قبولم‌نمیکنی؟😥

گفتند یکم حالشون خوبدنیست بابت چشم سوم . اینجا بگو . راحت باش کسی قصاوتت نمیکنه . بگو وقتی جواب داد قفل میکنم 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🙏

خب اینجا بهم بگو زندگی خودم‌چطور میشه

برادرام زندگیشون چطورمیشن

حست بهم چیه

لطفا لااقل اینجا بگو اینو🙏🙏🙏🙏

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
گفتند یکم حالشون خوبدنیست بابت چشم سوم . اینجا بگو . راحت باش کسی قصاوتت نمیکنه . بگو وقتی جواب داد ...

مرسی استارترجان بابت فهمو درکت❤

درخواست بده 

دادم درخواست دوستی نگاه کنی تو اعلان هان هست

پریا۱۳۰۰

خب اینجا بهم بگو زندگی خودم‌چطور میشه برادرام زندگیشون چطورمیشن حست بهم چیه لطفا لااقل اینجا بگو ...

زندگی خودتم اشفتس و فقط بخاطر بچت داری تحمل میکنی ولی نمیدونم حس میکنم شوهرت عاقبتی نداره 

زندگی خودتم اشفتس و فقط بخاطر بچت داری تحمل میکنی ولی نمیدونم حس میکنم شوهرت عاقبتی نداره 

نمیدونم چراهمچین حسی گرفتی عزیزم

زندگی هممون توحالت خوب حتی خیلی خیلی خوبه

خودم اصلا باهمسرم مشکل ندارم آخه باعشق ازدواج کردیم ما

یه پولی دست کسی داریم میخواستم بدونم میاددستمون یانه باید حالا حالاهاصبرکنیم

واس برادرامم میخواستم بدونم خوشبخت میشن آینده بازنهاشون و وضع مالیشون اوکی میمونه یانه وگرنه اصلا این وسط برای هیچ کدوممون مشکلی نیس

باز شاید فراکانس منفی وسط بوده ک شما اینجوری حس کردی

نمیدونم چراهمچین حسی گرفتی عزیزم زندگی هممون توحالت خوب حتی خیلی خیلی خوبه خودم اصلا باهمسرم مشکل ...

چرا مشکل یکی از اطرافیانتو حس کردم خیلی قوی زندگی خودتم ی مشکل توش وجود داره 

چرا مشکل یکی از اطرافیانتو حس کردم خیلی قوی زندگی خودتم ی مشکل توش وجود داره 

عزیزم ببین من به شما چی گفتم؟ گفتم خودمو شوهرم دنبال اون پوله هستیم که ببینی که بهمون بازگشت میشه

اگه بخوایم به واقع بهش بپردازیم اون پول مشکل به حساب میاد دیگه ولی اینکه باشوهرم مشکل داشته باشم نه به هیچ عنوان نه

اطرافیانمم شاید ازخانواده همسرم باشه که خبرندارم ولی خانواده پدری که مثلا برادرو مادرو ابنا میشه مشکلی توشون اصلا نیس