2821
2789
عنوان

چیکار کنم😭

170 بازدید | 11 پست

همسایه ما فامیل دورمون هست بعد اینا از زمانی که اومدن هرروز کارهاشو به ما میداد بچه هاشو مینداخت سرما یه سال اینا اینطور بود و من میدیدم چقدر سواستفاده میکنه حرص میخوردم تا یه روز دعوام شد باهاش برگشت گفت مگه چیکار کردید برای من شما ادمای خیلی بدی هستید و... هرچی از دهنش دراومد گفت منم چندبار شنیده بودم صداشو که پشت ما حرف میزد به مامانم گفتم با گوش های خودم شنیدم مامانم طرف اون بود میگفت تو خیلی با همه دشمنی داری مامان من خیلی ادم ساده ای هست روزی نیست که کاری برای بقیه انجام نده بچه هاش در حال مرگ باشن میره کار بقیه رو انجام میده بقیه هم سواستفاده میکنن ولی موقع گرفتاری ما که میشه  خیلی راحت میگن نه بعدش این همسایه اومده قسم خورده پشت ما حرف نزده مامانمم گفته دختر من اخلاقش همینه 😐 چیکار کنم با این مادر اگه فامیلمون همسایه نبود میشد تحمل کرد ولی الان پررو پررو دستوراتش رو مثل قبل ردیف میکنه من آزارم به کسی نرسیده خیلی حرفها شنیدم و چیزی نگفتم ادم خوبی نیستم ولی بد هم نیستم

میشه برای ازدواج خوب و به زودی ام دعا کنید🙏🌹🌹 برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد یه صلوات بفرستید (مستاجریم)🙏🏻🙏🏻

اون بیشعور مادرتون ساده 

ادم که بیشعور نباشه روش نمیشه دیگه دستورات ردیف کنه

میشه برای ازدواج خوب و به زودی ام دعا کنید🙏🌹🌹 برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد یه صلوات بفرستید (مستاجریم)🙏🏻🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه بارم عصبیش کن و صداشو ضبط کن فقط این به ذهنم اومد😐😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

میتونم وقتی شنیدم پشت ما حرف میزنه ضبط کنم ولی خب مشکلی حل نمیشه چون مامانم اینطوره که کسی ما رو بکشه میگه تقصیر خودش بود که مرده😐

میتونم وقتی شنیدم پشت ما حرف میزنه ضبط کنم ولی خب مشکلی حل نمیشه چون مامانم اینطوره که کسی ما رو بکش ...

چه بد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

یه زن عمو دارم از قدیم با مادرم همش دعوا داشت ولی هیشکی باور نمیکرد تقصیر اونه تا صداشو ظبط کردیم واسه بچه هاش فرستادیم تا دیگه باور کردن😂😂😂😂😂😂

یه زن عمو دارم از قدیم با مادرم همش دعوا داشت ولی هیشکی باور نمیکرد تقصیر اونه تا صداشو ظبط کردیم وا ...

حیف ادمی هستم که حاضرم آبرو خودمو ببرم ولی ابرو بقیه رو نه وگرنه منم صداشو ضبط میکردم به همه میدادم اونوقت معلوم میشد من ادم بده ام یا اون

چه بد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

برای همین میگم با مامانم چیکار کنم وگرنه از این ادما تو زندگی من زیاد بودن

یه زن عمو دارم از قدیم با مادرم همش دعوا داشت ولی هیشکی باور نمیکرد تقصیر اونه تا صداشو ظبط کردیم وا ...

وای افرین👌🏻😂😂😂😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز