2777
2789
عنوان

کوبیده مرغ

12357 بازدید | 23 پست

سلام دوستان کدبانو

شوهرم برا شب سفارش داده درست کنم دستورای اینترنتی هرکدوم یه جور درست کردن نمیدونم کدوم بهتر میشه

شما چجوری درست میکنید خوب میشه؟

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغ و دنبهی کوسفند رو چرخ میکنی 

دنبه کم نزاری وگرنه خشک میشه 

زعفران و نمک و بکین پودر هم میزنم خیلی خیلی خوب و ترد میشه 

نترس زیاد هم دنبه  بزاری اصلا بو دنبه نمیگیره من هفته ای دوبار درست میکنم خیلی خوشمزه ست 

فقط دو سه چرخش کن خیلی نرم بشه 

روحتون شاد مادرم،،برادرم  

مرغ باید ران و سینه باشه تا سفت نشه اگه ی کم چربی گوشت قدمز دنبه باشه که عالی میشه همراهش چرخ بزنی 

پیاز رو رنده کن آبش رو بگیر سیر هم رنده کن 

فلفل نمک و سبزی جعفری اگه باشه بهتره بریز خوووب ورز بده روش رو با سلفون بپوشون دو ساعت تو یخچال بمونه 

بعد روغن بریز کف ماهیتابه مرغ رو پهن کن روی شعله متوسط رو به بالا  بذار رو حرارت ی کم که خودش رو گرفت برش بزن و در ادامه سرخ کن

مرغو با ی دونه سیرو یک جهارم ی دلمه و ی تیک دنبه چرخ میکنم
بد پیاز رنده شده ک. ابشو کامل گرفتی بزن بهش نمک فلفل زردچوبه زعفرون ورز بده بذار یخچال یکی دوبار دربیار تا غروب ورز بده تا جا بیفته قشنگ 

من وسطش زرشک و هویچ رنده شده ک تفت دادم میذارم 

من سینه مرغ چرخ میکنم بهش پیار رنده شده که آیش گرفتم میزنم.کمی زعفران ونمک وفلفل سیاه.میزنم وممیذارم ۲ساعت تو یخچال بمونه وبعد میارم بیرون وبهش یدونه زرده تخم مرغ میزنم.تو تابه سرخ میکنم وآخرشم بهش کره میزنم 

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹
سینه ی مرغو چرخ میکنن بهش دنبه ام قاطی میکنن ک خوشمزه میشه وگرنه خوب نمیشه بدون دنبه ! حالت خشک داره ...

دیگه چه موادی میزنید؟

دنبه رو هم با مرغ چرخ کنم؟

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

سینه مرغ رو با دنبه چرخ بزن پیاز رنده شده آبشو بگیر و نمک و زعفران بزن بهش بزار استراحت کنه بعد سیخ بگیر موقع کباب کردن هم وقتی برسون میگردونی رومال زعفران و کره بزن واقعا عالی میشه

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️
مرغ و دنبهی کوسفند رو چرخ میکنی  دنبه کم نزاری وگرنه خشک میشه  زعفران و نمک و بکین پودر ...

پیازم یادم رفت بگم 

بعضیا سیر هم میزنن 

کن نمیزنم 

هرجور که خودت دلت میخواد 

روحتون شاد مادرم،،برادرم  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792