2821
2789
عنوان

تاس کباب

240 بازدید | 4 پست

سلام خانما میشه بگید شما چجوری تاس کباب درست میکنید که خوشمزه میشه؟طرز تهیه اشو بهم میدید؟🥺🥺

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

من یه بار که رفتم ترکیه اونجا خوردن عجب مزه ای داره 

به منم بگین 

دیدم امضامو دزدیدین منم اثر انگشت زدم حالا ببینم چیکار میکنیم برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید ممنون 😍🌹❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دیگ برمی‌دارم😅به ترتیب،پیاز حلقه ای،مرغ،سیب زمینی حلقه،هویج(تمام سبزیجات حلقه ای،😅)،کدوسبز،فلفل دلمه،گوجه.چندتا آلو هم میندازم.تو کاسه رب گوجه کمی،آب ی فنجون،آب نارنج،نمک فلفل،سیر رنده شده گاهی،هم میزنم میریزم روش،دوساعت بعد امادس

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

بزن دستورش تو گوگل هست، من گوشت گوسفند استخوان دار رو میپزم، ته قابلمه یه ردیف پیاز بعد به، بعد سیب زمینی، بعد بادمجان و گوجه رو روی هم میچینم، گوشت روی روی اینا میزارم، رب رو با پیاز سرخ شده تفت میدم با آب گوشت مخلوط میکنم میذارم سبزیجات بپزه ولی له نشه میتونی گوشت رو زیرم بذاری، ادویه نمک، فلفل، دارچین، اگر دوستدار ی پودر لیمو 

2824
2823
2791
2779
2792