2777
2789
عنوان

آزمایش هورمونی

340 بازدید | 4 پست

کسی میدونه آزمایش هورمونی روز۳پریود یه هفته قبلش قرص دوفاستون مصرف شده باشه عیبی داره ؟؟؟

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

منم قرصای هورمونی میخورم. والا دستیار دکترم بهم گفت تا شب قبلشم میتونی بخوری ولی ۱۲ تا ۱۴ ساعت ناشتا باید باشی و توی اون زمان قرص نباید بخوری

آزمایشگاهمم ازم اسم داروهایی که میخورم رو میگیره و ثبت سیستم میکنه و طبق اون قرصا موارد آزمایش رو چک میکنن. من دو سال و نیمه اینکار رو میکنم

دیگه حالا نمیدونم راجب قرص شما درستش چطوریه. میتونید زنگ بزنید آزمایشگاهی که میرید ازشون بپرسید

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
منم قرصای هورمونی میخورم. والا دستیار دکترم بهم گفت تا شب قبلشم میتونی بخوری ولی ۱۲ تا ۱۴ ساعت ناشتا ...

مرسی ممنون ازپاسخگوییتون ....ازمنشی دکترم پرسیدم گفت مشکلی نیس اخه ازمایشم هورمونی هست ومربوط به قبل بارداری.... منم دوفاستون میخورم گفتم نکنه عیبی داشته باشه ....البته یه هفته قبل آزمایش قرصم قط میشه ونمیخورم 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی ممنون ازپاسخگوییتون ....ازمنشی دکترم پرسیدم گفت مشکلی نیس اخه ازمایشم هورمونی هست ومربوط به قبل ...

سلام عزیزم منم میخوام آی یو ای تعیین جنسیت برا پسر کنم شما انجام دادی نتیجش چی شد؟

سلام عزیزم منم میخوام آی یو ای تعیین جنسیت برا پسر کنم شما انجام دادی نتیجش چی شد؟

والا من یه سری آزمایش دادم که گفت دکترم تنبلی تخمدان دارم وبهم گفت ۵کیلو کم کن یه سری قرص و داروهم داد گفت مصرف کنم بعدعیدبرم انشالله