2777
2789
عنوان

خیانت با زنای خیابونی😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2724 بازدید | 95 پست

فقط میتونم بگم مراقبت کن مریض نشی.

نمی‌فهمم توی مغز نداشته ی این آقایون چیه که رابطه با زنی که معلوم نیست چه مریضی داره و روزی با چند نفر می‌خوابه رو به همسر خودشون ترجیح میدن.

عزیزم مراقبت کن شدیداً چون اکثر بیماری های که از این طریق منتقل میشه سخت درمان میشه یا اصلا قابل درمان نیست.

به کمرش بزنه💩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی ناراحت شدم حداقل سعی کن با ک ا ن د و م پیشگیری کنی از بیماری .خدا بگم چیکارش کنه واقعا نمیدونم چرا زن میگیرن وقتی می‌خوان برن پی کثافت کاری 😔 . خیانت جزو دلایل قانونی برا طلاق نیست نمیدونم اینا رو به عنوان مدرک قبول میکنن یا نه ولی بهتره تماس بگیری یکی از این موسسه ها سوالت رو بپرسی ‌. میتونی بچه ت رو برداری بری خونه پدرت مهریه رو بذاری اجرا این آدم ادامه دادن باهاش فقط مریضت میکنه 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
واقعا؟؟؟ یعنی چ عاخه 😔

اره ،روالش اینه ،بازم بخاطر اطمینان بیشتر با یه وکیل یا مشاور حقوقی صحبت کن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

عوق چقدر زندگیا حال‌ بهم‌زن شده 

نی‌نی سایت همش شده ناله و خیانته شوهرم 

خانوما این چه اوضاعیه یکم روی شخصیت‌و عزته نفستون کار کنین 

اگه راست باشه و طرف  با زنای خیابونی بهت خیانت کرده اومدی میپرسی چیکار کنم؟

خیر ویس کاری برات نمیکنه ،شما باید با مامور بری دم در خونه ای که با هم هستن .....

۴ تا باید شاهد باشه فامیل خودش هم نباشه فکر کنم

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
پس چی مدرکه چقدرررر مسخرهههه

ضبط صدا بدون اجازه رو شنیدم جرمه ،یه وقت استارتر اینو نبره دادگاه طرف ازش شکایت کنه ، باز باید از یه وکیل بپرسه 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

عزیزانی که میکن ویس مدرک نیست 

جهت اطلاع به خودی خود مدرک محسوب نمیشه ولی ضمیمه پرونده میشع 

اسی  چرامطرح نکردی با این مردهرزه میترسی  رابطتون خدشه دار شه؟

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
عوق چقدر زندگیا حال‌ بهم‌زن شده  نی‌نی سایت همش شده ناله و خیانته شوهرم  خانوما این چه ا ...

هیچوقت قضاوت نکن ما تو جایگاه استارتر نیستیم مطمئن باش اگه شرایط اش رو داشت ی درصد هم باهاش نمیموند

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

یه مورد داشتیم این شکلی تو اشناها 

برای اثبات رفته بود دوربین گذاشته بود تو جایی که میدونست میرن 

ولی خب شما نمیدونی کجا میرن 

همونطور که بچه ها گفتن صدای ضبط شده مدرک به حساب نمیاد