2777
2789
عنوان

دانش اموزم😑

239 بازدید | 12 پست

سلام وقتتون بخیر 

من مشاور کنکورم و یه دانش اموز پسر دارم خیلی خیلی صمیمی برخورد میکنه 

اعصابمو خراب کرده

نمیدونم چیکار کنم کنسلش کنم یا اینکه ادامه بدم ولی وقتی شوخی میکنه یا حرفی میزنه توجه نکنم تا بفهمه خوشم نمیاد و رعایت کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام و وقت بخير

این مجموعه پرسشنامه كه شامل پرسشنامه افكار خودكشي ١٩ سواله، پرسشنامه باورهاي فراشناختي ٣٠ سواله ، پرسشنامه جهت گيري مذهبي ٢١ سواله و پرسشنامه ناگويي هيجاني ٢٠ سواله  جهت انجام یک پژوهش روان‌شناسی ساخته و در اختیار شما قرار گرفته است.

از شما خواهش می‌کنیم با اختصاص دقایقی از وقت ارزشمند خود، ما را در انجام این پژوهش یاری نمایید.

از همراهی شما صمیمانه سپاسگزاریم

زیاد وقتتونو نمیگیره 10-150دقیقه زمان می‌بره

باید 400 نفر بدم انجام بدم اگر انجام بدین کمک زیادی بهم میکنید و ممنون میشم به نزدیکان ودوستانتون هم پیشنهاد بدین

لینک ورود به پرسشنامه 👇👇👇

https://survey.porsline.ir/s/jx0zSk1B

اگه دوست نداری میتونی باهاش صحبت کنی و بگی خواهشا از این به بعد شوخی نکن

خودت چند سالته

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
 همین حدودا

پسرای این سنی معمولا همینطورن🤦‍♀️ رو نده بهش محترمانه خواهش کن از این شوخیا نکنه

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
اگه میلی نداری ردش کن بره

نمیدونم چه دلیلی برا موسسه بیارم اخه🙁

فک میکنم الان بگن تو باید بتونی با دانش اموزای مختلف ارتباط بگیری 

نمیدونم ذهنت خرابه شاید و این حرفا