2777
2789
عنوان

طلسم و دعا

411 بازدید | 29 پست

بچه ها تا حالا سمت طلسم و دعا رفتین؟

نتیجه گرفتین؟چ مشکلی داشتید ک به سمتش کشیده شدید

(لطفا اونایی ک اعتقاد ندارن لطفا شرکت نکنن خیلی وقته وجود طلسم و دعا مشخص شده تو قرآنم اومده...)

تو همون قران عزیزم اومده که به هیچ عنوان نرین سراغش ما که رفتیم همه چیزو طرف دربارمون میدونست و این همه هزینه کردیم اخرشم هیچ کدوم از دعاهاش اثر نداش 

اخر فهمیدیم که واقعا به مصلحتمون بود که خدا این اتفاق روبرامون قرار داده بود ما به زور داشتیم از راه دعا می خواستیم عوضش کنیم عزیزم نرو سراغش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط وقتی باید بری سراغش که یکی تو رو طلسم کرده باشه تو هم بخوای بشکونیش یا از طرف اجنه مورد اذیت آزا ...

اتفاقا هرجا سرکتاب باز میکنم میگن طلسمت کردن بخاطر همین پرسیدم

خودم ک سمتش نرفتم ولی چندبار تا مرز طلاق رفتم 

دیگه دفعه اخر ک قهر کردم رفتم خونه بابام مادرشوهرم رفته بود پیش ی دعا نویس گفته بود ۵ تا خواهرن واسش جادو کردن

قبل شوهرم ی خاستگار داشتم تک پسر بود و پنج تا خواهر داشت

مامانشون اومده بود نفرین میکرد ک چرا جوابتون منفی بوده

من فکر میکنم اونا بودن

درست وسط زندگی نشسته‌ام..غمگین..امیدوار..خسته و ادامه دهنده..و..ادامه دهنده...
قرآنی ک میگن اشکالی نداره

برعکس عزیزم قران میگه اشکال داره نه تنها قران امامان هم میگن خوب نیس ولی اگر می خوای باطل کنی برو از راه قرآنیش وارد شو نری یه وقت پیش کسی که چند تا عدد وخط رو کاغذ برات بنویسه و چند تا کار بیخود انجام بدی

چجوری

نمیدونم عزیزم ب من ک نگفتن چیکار کردن

فقط ی بار پشت مهتابی سالن دیدم دعای مهر و محبت گذاشته بودن

ولی نمیدونم دیگه چیکار کردن

درست وسط زندگی نشسته‌ام..غمگین..امیدوار..خسته و ادامه دهنده..و..ادامه دهنده...