2777
2789
عنوان

ترس شدید زایمان

320 بازدید | 24 پست

باورم نمیشه ب این زودی داره میگذره 

هرچی میریم جلو وحشت من از زایمان بیشتر میشه 

چیکار کنم 😭

با اینکه میخوام سزارین کنم وحشت دارم دست خودمم نیست 

تقریبا 15 فروردین باید زایمان کنم خیلی زود داره میگذره 

کاش میشد بیهوشی کامل میشدم خیلی خیلی وحشت دارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نترس عزیزم سزارین که ترسی نداره میزی اتاق عمل بیهوش میشی نینی به دنیا میاد و تمام اصن ترسو ب خودت بر ...

اون قسمتی ک شکم رو باز میکنن از اونش میترسم 

دکترم توی پیجش مرتب عکس نوزاد میزاره ک سز شدن حین عمل هی من چشمم میخوره وحشتم دوبرابر میشه 

ترس نداره که سز.حالا انقد میترسی بگو بیهوشی کامل کنن

قصدم همین بود ولی چندنفر گفتن بیهوشی کامل وقتی بهوش میای دردت خیلی شدید تراز بی حسی کمر ب پایینه

شما سزارین کردی؟  من کلا فوبیا دارم از آزمایش آمپول اینجور چیزا وحشت دارم

اولی طبیعی بود دومی سزارین حتی رو عمل فشارم افتاد از ترس ولی اصلا ترس نداشت با بی حسی بودم عالی بود واقعا سزارین خوبه ترسم نداره 

سزارینی؟  من چیکار کنم 😭 خیلی میترسم از آمپول سروم حتی ناراحتم ک برام سروم وصل میکنن از اونم ...

آره سزارینم نه من اصلا نمیترسم بلکه روز شماری میکنم برای اون روز 

به بچه ت فک کن میخای بغلش بگیری 

قصدم همین بود ولی چندنفر گفتن بیهوشی کامل وقتی بهوش میای دردت خیلی شدید تراز بی حسی کمر ب پایینه

من نمیدونم بیهوشی سز با بیهوشی کورتاژ فرق داره یا نه ولی من سزارینمو بیحسی بودم کورتاژو بیهوشی.راحت بود جفتش