2777
2789
عنوان

گریه بی دلیل

151 بازدید | 10 پست

سلام چطورید 

حدود یه ساله خیلی بی دلیل میشینیم گریه میکنم تا چند وقت پیش خیلی کمتر بود این دو سه ماه انگار خیلی بیشتر شده دست خودمم نیست اصلا هم دوست ندارم کسی ببینه دلیلش خاصی ممکنه داشته باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطورم ولی نمیدونم چرا

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
علتی داره حتما...مشکلی داشتی؟ ناراحتی نو ذهنت هست؟ بی دلیل افسرده نمیشی که

یه چیزی هست چند وقته باهاش درگیرم اذیتم می کنه تا چند ماه پیش که خواهرمم دانشگاه نرفته بود خیلی کم بود این گریه ها اما از وقتی اونم رفته خیلی بیشتر شده

یه چیزی هست چند وقته باهاش درگیرم اذیتم می کنه تا چند ماه پیش که خواهرمم دانشگاه نرفته بود خیلی کم ب ...

خب همون دیگه... مشکلتو با خودت و درونت باید حل کنی و کنار بیای...هرچیزی که بهتر کمکت میکنه از مشکلت دور بشی همون کار رو بکن