من برات دعا میکنم عاقبت به خیر بشی .ی وقتا اجابت دعا تو اجابت نشدنشه!این چیزیه که من بعد توبه عمیقا بهش رسیدم
ی زمانی برای رسیدن به ی خواسته ای خیلی تلاش کردم و نمیشد از نظر خودم خوشبختیم تو اون شرایط زندگی بود ولی نمیشد..الان که توبه کردم و درکم عمیق شده فقط دارم خداروشکر میکنم که اون اتفاق برام پیش نیومد...بحث اینه که منو شما بار اول بندگی میکنیم و خدا سالهاس خدایی میکنه
ی وقتا یچیزیو باید رها کنی بسپارش به خدا مطمعن باش اون بهتر از منوتو خبر داره چی برامون خوبه
ی وقتا خیر برای زندگی اینه که دعات مستجاب نشه
مثلا ببین..چقدر عاشق معشوقا بودن که دیوانه وار همو میخواستن و احتمالا تو روی خانواده ها هم ایستادن ولی وقتی ازدواج کردن تمام دیالوگای عاشقانه تبدیل شد به فوش و توهین به همدیگه!
این ادما ی شعار مشترک هم دارن!وقتی میخوان رو حرفشون پافشاری کنن میگن نه !نه!این با بقیه فرق داره منو میفهمه منو درک میکنه!
جالبه وقتی زندگی میکنن بهم میگن:تو چرا منو دررررررک نمیکنی!و این حرفا
خدا اون روزارو میبینه که گاها سنگ تو کارت میاد و اونچیزی که میخوای نمیشه
ی داستان بگم برات
ی پرنده ای لونه اشو با زحمت ساخته بود خیلی اذیت شد که لونشو بسازه ..ی روز پرنده تو لونش نشسته بود و طوفان وحشتناکی اومد جوریکه پرنده از جاش یهو پرید و رفت بالا و لونش نابود شد بخاطر طوفان ..بعد به خدا غرغر میکرد که چرا اینجور شد و فلان....ی دفه متوجه شد ی مار سمی نزدیک لونش شده و اگر توفان نمیشد مار میرفت سراغ پرنده!!!!
میدونی خیلی وقتا که ما شاید به ظاهر به خواسته هامون نرسیم...شاید به ظاهر غرق مشکلات بشیم
ولی درواقع خدا داره مارو از مارهای سمی زندگیمون حفظ میکنه خودمون خبر نداریم.
خود را به خدا بسپار...یاعلی