2777
2789
عنوان

هنر یا تجربی؟

350 بازدید | 9 پست

سلام من باید سال دیگه تعیین رشته کنم 

خب من به شدت به هنر علاقه دارم به همه رشته هاش 

خانوادم الان‌میگن‌مشکلی ندارن که برم‌هنر ولی میدونم‌که به موقعش بهم‌گیر میدن ، تجربی رو هم دوست دارم ولی میترسم به خاطرحجم زیاد درسا نتونم دووم بیارم 

از اون طرف واسه گرفتن مدرک پزشک عمومی باید ۷ سال درس بخونم خب این طوری نصف عمرم تلف میشه یه جورایی ، هنرو دوست دارم ولی میگم‌نکنه بازار کار خوبی نداشته باشه و نتونم کاری واسه خودم جور‌کنم‌که‌دستم تو‌جیب خودم باشه. میشه راهنمایی کنید ؟ واقعا گیجم

سلام با یه مشاور خوب صحبت کنید

کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم  بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم   میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه برگردم عقب ی هنری یاد میگیرم حداقلش خیاطی این نظر منه تجربی خوندم دیپلم گرفتم بعد ازدواج کردم اگ میرفتم هنر حداقل با خیاطی دستم ت جیب خودم بود دوستامم هیچکدووووم ن پرستار شدن ن دکتر همه پشت کنکور یا رفتن ازاد یا ادامه ندادن

من اگه برگردم عقب ی هنری یاد میگیرم حداقلش خیاطی این نظر منه تجربی خوندم دیپلم گرفتم بعد ازدواج کردم ...

منم شک دارم که نکنه تو راه تجربی از حجم زیاد درسا (چون میگن تجربی خیلی سخته) نتونم بخونم و عقب بکشم ، اگع اینطوری بشه وقتم تلف شده 

منم شک دارم که نکنه تو راه تجربی از حجم زیاد درسا (چون میگن تجربی خیلی سخته) نتونم بخونم و عقب بکشم ...

اگ قصد ازدواج نداری و ارادت قویه میتونی تجربی بخونی ولی من دوسال اولش خوب بودم سال اخر نامزد بودم و اینا نخوندم سال اخرش خیلیم سخت بود زیست و شیمیشو دوست داشتم ولی ریاضی و فیزیک نه مخصوصا ریاضی بستگی ب خودت داره دیگه عزیزم خوب فکراتو بکن یا برو مشاور بعدا پشیمون نشی من علاقم ب تجربی حد نداشت ولی خب نشد ک بشه

طراحی دیجیتال ی یا طراحی مد و فشن  طراحیمم خوبه

بستگی به علاقت داره 

من سه ماه تجربی خوندم علاقه ام داشتم ولی به فلسفه رشته انسانی علاقه مند شدم رفتم انسانی

همه چی وابسته به علاقس