2777
2789
عنوان

مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 20294 بازدید | 1474 پست
واقعا متاسفم واسه این طرز و تفکر و اینهمه جاهلیت 👎👎👎کدوم پهلو شکسته کدوم شهادت  اندکی تفکر&n ...

منم متاسفم برای تو و امثال تو که شعورشون نمیرسه وقتی چیزی با عقایدشون نمیخونه بهش توهین نکنن

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_پنج  

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

واقعا متاسفم واسه این طرز و تفکر و اینهمه جاهلیت 👎👎👎کدوم پهلو شکسته کدوم شهادت  اندکی تفکر&n ...

نظرتون برا خودتون نگه دارین برای ما محترم نیس بلکم توهینه

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام لطفا هرکس این متنو میخونه جواب بده من سختی خیلی کشیدم توزندگیم اما خدا یه جوری بهم کمک کرد که ب ...

نماز صبحو پاشو بخون و همیشه قبل از اذان وضو بگیر جانمارتو پهن کن و با حال خوب منتظر اذان باش

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...

امسال اولین سالیه که ایام فاطمیه رومتوجه نشدم ان شالله از سال آینده انقد دردو غما کم شه و انقد عزادار نباشیم که بتونیم از قبل برا شهادتایی که انقد برامون مهمه وقت بزاریم و عزاداری کنیم

تاپیک به بحث بی‌حاصل می‌ره .بیخیالش شید فقط گزارش .ائمه نتونستن حالیشون کنن ،ما میتونیم؟! 😁

👌

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
تاپیک به بحث بی‌حاصل می‌ره .بیخیالش شید فقط گزارش .ائمه نتونستن حالیشون کنن ،ما میتونیم؟! 😁

اینا خودشون زدن نفهمیدن میترسن از حقیقت

ولی چشم 

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...

شما پیرو مذهب و مکتب بیشعوری هستین که اینجوری داری ابراز وجود میکنی؟!

.                                                                  
والبته اونقدم بیشعور هست ک نمیتونه ب عقاید دیگران احترام بزاره همینام هشتگ آزادی میزنن وای ب آزادی ک ...

عزیزم ولش کن حیف این تاپیک به این قشنگی نیست بپره؟

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)
عزیزم ولش کن حیف این تاپیک به این قشنگی نیست بپره؟

واقعا حیفه 

ولی متاسفانه امثال اینا همه جا باید پارازیت بدن 

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
سلام لطفا هرکس این متنو میخونه جواب بده من سختی خیلی کشیدم توزندگیم اما خدا یه جوری بهم کمک کرد که ب ...

سروقت بخون منتظر عاشقانه خوندن هم نباش .حس سرباز و مافوقم داشته باشی خوبه .پنج نوبت میگی اطاعت میکنم و برای امر تو‌ و نزدیکی به تو میخونم .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

برات گزارش میزنیم تابفهمی که نبایدبه عقایدکسی توهین کنی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
امسال اولین سالیه که ایام فاطمیه رومتوجه نشدم ان شالله از سال آینده انقد دردو غما کم شه و انقد عزادا ...

پیام بی ربط و سیاسی کردن تاپیک

@نی_نی_یار_پنج  

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷