2777
2789
عنوان

مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 20294 بازدید | 1474 پست
@مثل_ماهi3     @anahid1378     @عشق313     @ابر_بنفش۸۰   ...

ممنون عزیزم همچنین 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

و قسم بـه قنوت و رکوع و سجود زیبایت،

ما بی شکیب تیغه ي ذوالفقار توییم اي امیر ظهور و قیام!

ما «لثار» حسینیم و دل بـه راه تو نثار کرده ایم.

اي تکسوار سمند سعادت،

اي تنها ترین شمشاد شرافت! یا مهدی صاحب الزمان

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

روی بنما و وجود خودم از یاد ببر

خرمن سوختگان را همه ی گو باد ببر

ما کـه دادیم دل و دیده بـه توفان بلا

گو بیا سیل غم و خانه ز بنیاد ببر

سینه گو شعله ي آتشکده ي پارس بکش

دیده گو آب رخ دجله ي بغداد ببر»

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
@هایدی8   سلام عزیزم ❤️🌺 به نیت حاجت روایی شما  🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة و ...

یک دنیا سپاس

حاجت روا باشی بانو🌻🌻🌻❤❤❤💋💋💋

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@anahid1378   سلام دوست گلم گفته بودین تگتون کنیم تو تاپیک هامون 💚    به ...

سلام ممنون قشنگم برام دعا کنید خیلی محتاج کمک آقام انشاالله آقا صاحب الزمان حضرت مهدی  فاطمه دست گیر و یاری کننده هممون توی همین دنیا هم آخرت باشه الهی آمین 

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

اي بهار آفرینش، اي یادگار اهل کسا، یا مهدی!

قسم بـه سپیده ي رویت،

بـه طلوع دیده ات،

بـه مژگان سیاهت،

بـه محراب ابروی مهسایت،

بـه غنچه ي لبهایت،

بـه قامت رعنایت،

بـه شهد کلامت

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
@sepiide66     @niloo_64     @banoye_farvardini     @تیله_برف ...

سلام عزیزم ممنون ک ب فکرم بودی...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
@zahraaa_m   سلام عزیزم ❤️🌺 به نیت حاجت روایی شما  🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاط ...

ممنون عزیزم ان شاءالله حاجت روا بشی

و "خدایـی"که بـه شدت کافـیستاگه میشه ی صلوات به نیت ظهور امام مهدی(عج)  و شادی دل هممون میفرستی؟ 🌱💓ی کیدرامر اصیل😎☺️تاپیک های مذهبی و سریالای کره ای تگم کنین خوشحال میشم🌸

@ناز_آفرید     @mishila     @fereshte_ham ‍  @saberehhhhh   & ...

یه بغل پر صلوات و دعای خیر بدرقه زندگیتون دوست و خواهر عزیزم 🌹❤😘

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری 

انشاءلله امام زمان حاجات جمیع دوستان رو برآورده کنه مخصوصا شما 

السلام علیک یاصاحب الزمان عج

السلام علیک یافاطمه زهرا س

السلام علی حسین وعلی علی بن الحسین 

وعلی اولادالحسین وعلی اصحاب الحسین

وعلی عباس الحسین ع🖤

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

اللهم عجل لولیک الفدج بحق زینب کبری س

سلام عزیزم ممنونم از دعای زیبات  ایام فاطمیه رو تسلیت میگم به آقا صاحب زمان عج و همه ی دوستان ...

ممنون عزیزم ❤️

ان شاء الله که خدا بهترین ها رو نسیبت کنه و امام زمان یاورت باشه و عاقبت بخیر شی و یار امام زمان باشی ❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403