2777
2789
عنوان

مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 20294 بازدید | 1474 پست
@مرma1379   سلام دوست گلم گفته بودین تگتون کنیم تو تاپیک هامون 💚    به نی ...

ممنون دوست عزیزم حاجت روایی همگی مخصوصا شما 

ظهور آقامون و تموم شدن این سختی ها 🤲🤲🌷🌷🌷

میشه واسه حل مشکلم صلوات مهمونم کنی دوست خوبم،حرف مردم هه  اینا به هوای بارونی میگن خراب...

اللهم عجل لولیک الفرج  یا صاحب زمام به دل شکسته مادرت مارو دعا کن خودت از دلامون خبر داری💔

میشه واسه حل مشکلم صلوات مهمونم کنی دوست خوبم،حرف مردم هه  اینا به هوای بارونی میگن خراب...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون دوست عزیزم حاجت روایی همگی مخصوصا شما  ظهور آقامون و تموم شدن این سختی ها 🤲🤲🌷🌷🌷

فداتون 🌹 ممنون مهربونم 💚 

ان شاءالله 🤲 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

من ندیدم که شبی پلک بهم بگذاری

هرشب از شدت درد کمرت بیداری

استراحت کن عزیزم ، بخدا میدانم

خسته ای ، بی رمقی ، سوخته ای ، بیماری

جان من سعی نکن با کمر تا شده ات

محض آرامش من بستر خود برداری

سرفه هایت بخدا قاتل جانم شده است

بس که خونابه در این سینه ی زخمی داری

سعی کن خوب شوی ، ای همه دارایی من

زینبت را به چه کس بعد خودت بسپاری

مونس خستگی حیدر خیبر شکنی

تو نباشی چه کسی میدهدم دلداری..

یا زهرا 😭😭

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

من ندیدم که شبی پلک بهم بگذاری هرشب از شدت درد کمرت بیداری استراحت کن عزیزم ، بخدا میدانم خسته ...

یا زهرا 😭

سلام دوست گلم 🌹 

به نیت حاجت روایی شما 

🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🥀 

از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🥀

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🥀

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
@یاغوت   سلام دوست گلم گفته بودین تگتون کنیم تو تاپیک هامون 💚  سلام دوست گلم 🌹 ...

ممنونمممم

یک دنیا ممتون

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

یافاطمه الزهرا س ادرکنی

اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم

یامهدی عج ادرکنی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ...

سلام عزيزم خوش اومدی 😍 

یافاطمه الزهرا س ادرکنی

اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم

یامهدی عج ادرکنی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍