2777
2789
عنوان

مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 20294 بازدید | 1474 پست

در میان شعر تو بانو! اگر حاضر شدم

خواندم اول کوثر و با نام تو طاهر شدم

در خیالم صحن و گنبد ساختم، زائر شدم

نام شیرین تو بردم فاطمه! شاعر شدم

رشته‌ای بر گردن ابیات من افکنده دوست

می‌برد شعر مرا آنجا که خاطر خواه اوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در میان شعر تو بانو! اگر حاضر شدم خواندم اول کوثر و با نام تو طاهر شدم در خیالم صحن و گنبد ساخت ...

سلام دوست گلم 🌹 

به نیت حاجت روایی شما 

🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🥀 

از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🥀

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@درمسیرخدا   سلام عزیزم ❤️🌺 به نیت حاجت روایی شما  🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَ ...

خیلی خیلی ممنونم، چشم🌷

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ✨

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
🥀 حضرت محمد (ص): هر کس فاطمه علیهاالسلام، دخترم را دوست بدارد، در بهشت با من است و هر کس با او دش ...

چجوری رنگی مینویسی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
💎 چقدر دیر است برای تغییر  💕 آ ن هنگام که تو تکیه به دیوار کعبه  ندای انا ...

چجوری رنگی مینویسی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
از‌آیت‌الله‌بھجت‌پرسیدند↓ برای زیاد شدن محبت نسبت به امام زمان عج چه کنیم؟!  ایشون‌فرمودن ...

چجوری رنگی مینویسی ؟

@پونه8100   سلام عزیزم ❤️🌺 به نیت حاجت روایی شما  🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة ...

سلام گلم، ی دنیا ممنونم🙏

الهی حاجات همتون روا، اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

ممنونم لایق دونستید😓🙏

الهی خدا به دلتون نگاه کنه

@__malake__   سلام عزیزم ❤️🌺 به نیت حاجت روایی شما  🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِم ...

سلام ممنونم عزیزم منم به نیت شما صلوات هدیه میکنم حضرت فاطمه💚

میشه یه صلوات به نیتم بفرستی مهربون جان؟🙏❤️
🥀 حضرت محمد (ص): هر کس فاطمه علیهاالسلام، دخترم را دوست بدارد، در بهشت با من است و هر کس با او دش ...

اللهم صل علی فاطمة وابیها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها بعدد مااحاط به علمک

اللهم عجل لولیک الفرج

السلام علیک یا فاطمة الزهرا سلام الله علیها🤚😓

خیلی ممنونم دوست خوبم ان شالله زندگی تون پر از نگاه امام زمان عج باشه  الهی بحق ضلعها المکسور ...

فداتون 🌹 همچنین شما دوست عزیز 🌺 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

چجوری رنگی مینویسی ؟

عزيزم دوستم زحمتشو میکشه

عزیز دلم دوستمون رو راهنمایی کن

@خانمحاجآقا