2777
2789
عنوان

مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 20409 بازدید | 1474 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

❤️ #سلام_امام_زمانم❤️

💚 #سلام_آقای_من💚

💝 #سلام_پدر_مهربانم💝

دیری است که در غبار این دنیای پرفریب ، در بازیِ رنگ ها و رنج ها و اضطراب ها ، در هیاهوی دود و درد و بی کسی ... تنها به امید ظهور روشنت تاب آورده ایم .

بیا و با عطر نرگسی ات امید را تا دوردست ترین کوچه هایمان میهمان کن و دلهای خسته و تنهایمان را با زندگی آشتی بده .

🌺تعجیل درفرج #پنج صلوات🌺

🌹آن۳۱۳نفر🌹

@an313nafary

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

🌸 امام هادی میفرمایند: «اگر در زمان غیبت قائم شما، علمایی که مردم را به سوی او دعوت می کنند، و به سوی او راهنمایی می کنند، نبودند، هیچکس بر روی زمین باقی نمیماند مگر اینکه از دین خدا برمیگشت.» (معجم اَحادیث الامام المهدی؛ ج۶)

🌹آن۳۱۳نفر🌹

@an313nafary

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

امام صادق علیه السلام می فرمایند: آیا میدانید مفهوم واژه ی فاطمه ((زیباترین نام جهان است)) چیست؟ یعنی او در زندگی از  گناهان و بدی ها به دور داشته شده است.

حضرت باقر علیه السلام می فرمایند: آنگاه که حضرت فاطمه سلام الله علیها متولد شدند، خدا به فرشته ای وحی فرمود که نام فاطمه را بر زبان پیامبر صلی الله علیه و آله جاری کند؛ از این رو پیامبر صلی الله علیه و آله به خواست خدا نام پرعظمت او را فاطمه نهاد . سپس خدا به آن بانوی با فضیلت فرمود: من به وسیله دانش و بینش بسیار زیاد، تو را از دیگر بندگان جداساخته و بر همه ی آنها برتری بخشیده ام، و تورا پاک و پاکیزه ساختم.

اسم (فاطمه) در نظر اولیاء و انبیاء خداوند دوست داشتنی بوده و آنان به این نام و به خود حضرت زهرا سلام الله علیهاُ بسیار احترام میکردند. و به هر دختری که نامش را فاطمه می گذاشتند؛ به محبت حضرت زهرا سلام الله علیها احترام می گذاشتند، برای نمونه:

امام صادق علیه السلام از یکی از یارانشان که خدا دختری به او داده بود پرسیدند: نام او را چه برگزیده ای؟ او گفت: فاطمه حضرت صادق علیه السلام فرمودند: فاطمه؟!درود خدا بر فاطمه باد، اینک که این نام را انتخاب  کرده ای، هرگز او را سیلی مزن و به او ناسزا نگو، بلکه او را احترام کن

خدایا؛ خداوندا؛ همه ی ما را جزو دوستداران و یاوران واقعی حضرت زهرا سلام الله علیها بفرما هدیه به روح مطهر حضرت زهرا سلام الله علیها و تعجیل در فرج حضرت مهدی علیه السلام؛ صلواتی تقدیم کنید.

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

✨💕  صبح خودراسلام به چهارده معصوص شروع کنیم💕✨

❤️بسْمِﺍﻟﻠَّﻪِﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﻦِﺍﻟﺮَّﺣِﻴﻢ❤

💕ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺭﺳﻮﻝَ ﺍﻟﻠﻪ وعلی اهل بیتک الطیبین الطاهرین💕

✨ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺍﻣﯿﺮَﺍﻟﻤﺆﻣﻨﯿﻦ و رحمه الله و برکاته✨

🍃ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏِ ﯾﺎ ﻓﺎﻃﻤﺔُ ﺍﻟﺰﻫﺮﺍﺀ و رحمه الله و برکاته🍃

🌸ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﻤﺠﺘﺒﯽ ورحمه الله و برکاته🌸

🌹ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﯿﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﺳﯿﺪَ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀ و رحمه الله وبرکاته🌹ِ

💖ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﺍﻟﺤﺴﯿﻦِ ﺯﯾﻦَ ﺍﻟﻌﺎﺑﺪﯾﻦ و رحمه الله وبرکاته💖

🌷ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﺒﺎﻗﺮ و رحمه الله وبرکاته🌷

🌺ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺟﻌﻔﺮَ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﻥِ ﺍﻟﺼﺎﺩﻕ ورحمه الله وبرکاته🌺

💐ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﻮﺳﯽ ﺑﻦَ ﺟﻌﻔﺮٍ ﻥِ ﺍﻟﮑﺎﻇﻢُ ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﺑﺮﮐﺎته💐

💕ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﻮﺳَﯽ ﺍﻟﺮﺿَﺎ ﺍﻟﻤُﺮﺗﻀﯽ ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭﺑﺮﮐﺎﺗﻪ💕

✨ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﺠﻮﺍﺩو ررحمه الله و برکاته✨

🍃ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﻥِ ﺍﻟﻬﺎﺩﯼ ورحمه الله وبرکاته🍃

🌸ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﻌﺴﮑﺮﯼ و رحمه الله وبرکاته🌸

🌺السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدی یا خلیفةَالرَّحمنُ و یا شریکَ القران ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدی و مَولایْ الاَمان الاَمان...

ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﺑﺮﮐﺎﺗﻪ🌺

دعایی که در زمان غیبت باید هر روز خوانده شود

﷽             ♻️ دعای غریق ♻️ ‌            ﷽

📿 اللهُمَّ عَرِّفنیِ نَفْسَکَ،

🌺 فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفنی نَفْسَکَ لَمْ اَعرِفْ رَسُولَکَ،

📿 اَللهُمَّ عَرِّفنی رَسُولَکَ،

🌺 فاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعرِّفْ حُجَّتَکَ،

📿 اللهُمَّ عَرِّفنی حُجَّتکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَْم

🌺 تُعَرِّفنی حُجَّتکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینیِ .

♡🌸 دعای تثبیت ایمان در آخرالزمان 🌸♡

یا اَللَّهُ یا رَحْمنُ

❤️ یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ❤️

ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینک        

🌦 إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ قَریباً 🌦

🔸الحمدلله عَلی کُلِّ نِعمَه

🔹 و اَسئَلُ لله مِن کُلِّ خَیر

🔸و اَستَغفِرُ الله مِن کُلِّ ذَنب

🔹 وَاَعوذُ بِاللهِ مِن کُلِّ شَرّ

🌷 أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج 🌷

✨✨✨🍃🌹التماس دعای فرج..

@an313nafary