2789
عنوان

باید چیکار کنم

66 بازدید | 3 پست

داداشم ی ساله از زنش جدا شده بچش۳سالشه پیش مامانمه.دخترمم ۷ سالشه هر وقت میریم اونجا مامانم اجازه نمیده راحت با هم بازی کنن دخترم دو ساعت سرشو گرم می‌کنه ولی تا کوچک ترین چیزی میشه مامانم همه تقصیرا رو میندازه گردن دخترم.همش میگه اون مادر نداره کوچک تره همیشه تو باید کوتاه بیای دخترمم شروع می‌کنه به جیغ زدن و گریه کردن.مامانمم میگه این عصبیه و روانیه.اینقد این حرفو گفته که هیچ بچه ای حاضر نیس باهاش بازی کنه. دیشبم میگه دیگه نیارش خونه ما.

بخاطر بچت خیلی کم  برو 

میدونم سخته اما وگرنه این برچسب بچتو داغون میکنه 

میدونی چرا بچت عصبی میشه وجیغ میزنه چون اونو نمیبینن خوبیشو نمیبینن وتوقع زیادی از بچت دارن .بچتو با دست خودت از بین نبر 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بخاطر بچت خیلی کم  برو  میدونم سخته اما وگرنه این برچسب بچتو داغون میکنه  میدونی چر ...

م

آره راست میگی فقط تنها جایی که میرم خونه ی مامانمه که اونم دیگه نمی‌رم مامانم میگه نباید پشت بچتو بگیری ولی من اونو میشناسم اینقدر مهربونه همش دنباله بچه هاس ولی با این حرفهای مامانم هیشکی محلش نمی‌ذاره دلم براش کبابه