2789

منکه عدس و ماش قاطی میپزم امتحان کن واقعا عالیه

.بدمن پیاز داغشو از اول کار میریزم تو دیگم میپزم میزارم قشنگ لعذب بدخ

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله

عدسو سیب زمینی رو میذارم بپزه 

پیاز رو ریز خورد میکنم با زرد چوبه سرخ میکنم رب اضافه میکنم کاملا سرخمیکنم وقتی عدسام ۸۰ درصد پخت به عدسی اضافه میکنم درشو میذارم شعله بسیار ملایم تا جا بیفته کاملا ادویه هم نمکو فلفل 

زیاده ادویه باز نیستم 

قلق عدسی اینه ابش زیاد نباشه ربش به اندازه باشه و کاملا سرخ شده و شعله ملایم اینا باعث میشه کاملا جا افتاده باشه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من اینجوری درست میکنم

عدس و سیبزمینی نگینی میذارم بپزه نرم که شد سیبزمینیا جدا میکنم عدسا رو میتونی بریزی میکسر یا با گوشت کوب له کنی بعد پیازو سرخ کن با زردچوبه و نمک و فلفل سیاه ی ذره پودر لیمو عمانی هم بزنی خوبه بعد رب بزن خوب سرخ کن بعد عدس و سیب زمینی رو اضافه کن 

خوشمزه ترین عدسی دنیا.عدس خیس شده رو با پیاز بزار بپزه.آبش باید کم باشه بعدباگوشتکوب دستی نیم کوبش کن.پیاز داغ روبا آرد ونمک زردچوبه تفت بده بهش اضافه کن.کمی پونه خشک حواست باشه پونه نباید تفت بخوره.عدسی نباید آب داشته باشه.

عدسی در واقع عدس خالی هست و سیب زمینی و ... نداره 

پیازداغ زیاد درست کن با زردچوبه و یه نوک قاشق تفت بده .. نصف پیازداغ رو بردار .. عدس رو که از قبل خیس کردی به همراه آب و نمک و گلپر( طعم و عطرش رو بینظیر می‌کنه) بزار تا بپزه و آبش کشیده بشه .. باقی پیازداغ رو‌هم اواخر پخت اضافه کن و بزار تا جا بیوفته .. موقع سرو روی هر ظرف عدسی به تکه کره بزار و رو کره پونه ی خشک بپاش😋 این روش پخت رو حتماً امتحان کن