2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الا جان هنوز نرفتی دکتر🥺🥺 چند روز پیش واسه یه خانمی پتو فرستادی تاپیک زد هر چی تگت کردیم ابی نشد ...

مرسی اره دیدم تاپیکشو باهاش درخواست دوستی داده بودم یکی بهم گفت رفتم دیدم والله امروز وقت گرفته بودم قراربود بریم بازم‌منو نبرد شوهرم چون اولین ۵شنبه مادرشه فکرمیکنه من خرم بهش گفتم پس بامامانم میرم گفت نه تودمب ایدببرمت دادبیدادراه انداخت

💔🖤
مرسی اره دیدم تاپیکشو باهاش درخواست دوستی داده بودم یکی بهم گفت رفتم دیدم والله امروز وقت گرفته بودم ...

خواهرم عزیزم بخدا شده تا پای طلاقم رفتی با مادرت برو شوهرت همچین کوتاهی واسه مادر خودشم‌کرده ک تا پای مرگ‌رفت تو جوانی کلی امید و ارزو داری زنگ‌بزن پدر و مادرت ببرنت دکتر فوقش دو تا داد میزنه و دو روز قهر میکنه همین

چقد از خدا فقط یدونه بچه خاستم دست رد زد به سینم🥺

ببین شوهرت رو تخم‌مرغ محلی باپیازبده بخوره هرروز صبح عرف کاسنی بده بخوره بخدا اسپرمش دوبابرمیشه طب سنتی رو درپیش بگبرید حتمااسپرم میاره خیلی چیزای دیگم هست ک میدونم اگ خاسی بگوبهت بگم تلاش کنید ناامید نشید خب

💔🖤
مرسی اره دیدم تاپیکشو باهاش درخواست دوستی داده بودم یکی بهم گفت رفتم دیدم والله امروز وقت گرفته بودم ...

سلام عزیزم وای خدا چه شوهر عتیقه ای داری چقد دل گنده هست مگه میخاد اولین پنجشنبه چیکار کنه فوقش بعدازظهر میره سر مزار کاشکی سر عقل بیاد نمیتونی به داداشت زنگ‌بزنی بگی که ببرتت میدونم هر جور اخلاقی داره ولی انسان که هست شوهرتو ولش کن از اون آبی گرم نمیشه با گریه زنگ بزن به داداشت شاید یادش بیاد که یک خواهری داره

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

یا به خواهرت زنگ بزن شاید اون طور که فکر میکنی نباشن و بیان کمکت کنن بهشون بگو شوهرم حالش خوب نیست وقت دکتر گرفتم منو ببرید دکتر از شوهرتم نترس شاید اولش ناراحت بشه بعد که ببینه خوب شدی دیگه چیزی نمیگه 

الا جونم ضعیف نباش از کسی نترس نمیدونم بخدا چی بگم درکت میکنم خیلی سخته ناامید نباش قشنگم

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
ببین شوهرت رو تخم‌مرغ محلی باپیازبده بخوره هرروز صبح عرف کاسنی بده بخوره بخدا اسپرمش دوبابرمیشه طب س ...

اسپرمش صفره بیضش خیلی کوچیکه😔

هیچ امیدی ندارم

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘