روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم *برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت * گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همه اونایی که این احساسو تجربه کردن یادشون باشه این یجور صدا زدن خداست،کارت داره میخواد بگه تمام دنیا رو داشته باشی فکر نکنی من نباشم خوبه حالتااااا تو مال خووودمییییی😍
ببین عزیزم این حس تنهایی که داری درست ترین احساسی هست ک تجربه کردی. همه ی ما ادم ها تنهاییم فقط کنار یکسری از افراد دیگه هستیم اما در نهایت همه تنها هستن نمیخوام حس نا امیدی بدم ولی ب تجربه ی مرگ فک کن. توی این تجربه اوج تنهایی ادم مشخص میش. مشکل اونجاست که ما فکر میکنیم با ازدواج قرار از تنهایی در بیایم و به خوشبختی برسیم نه همچین چیزی نیست ازدواج ینی وارد کردن یه ادم که اونم خودش کلی درگیری های ذهنی با خودش داره ب زندگیت