2777
2789
عنوان

نامزدم

499 بازدید | 43 پست

چقد بده ادم شوهرش پیشش نباشه من نازدم ی شهر دیگست سرکار الان ۲۰ روزه رابطه نداشتیم دفعه اخری که پیشم بود ی شب قبل از پریودیم بود که خسته بود تموم شد گف فردا که فرداشم پری شدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️  من دلم میخواد چیکار کنم خو

هرچی بهش میگم بابا بیا دیگه اصلا انگار حالیش نمیشه  نمیدونم چجوری بش بفهونم اخه هووف

کافور_3وعده_درروز#  

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

شمارشو بده بچه بهش بفهمونن

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

اندکی کافور خواهرم🤏

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

کافور_3وعده_درروز#  

ساقیتو_عوض# _کن (خطاب ب اسی

ساقیتو_عوض# _کن (خطاب ب اسی

🤣🤌🏼

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

فک کن مجردی 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...