2777
2789
عزیزم کلیپشودانلودکن گوشش کن

مرسی عزیز دلم انشالله همیشه اتقدر مهر و محبت بین تو و همسرت جاری باشه که هیچ انرژی منفی نتونه بینتون ناراحتی بندازه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
چقده من حسم ب شماخوبه

عزیز منی مرسی منم همینطور ❤

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیز دلم انشالله همیشه اتقدر مهر و محبت بین تو و همسرت جاری باشه که هیچ انرژی منفی نتونه بینتون ...

فداتشم دوست مهربونم ان شاالله شمام به حاجت دلتون برسین

توهرتایپکی اتفاقی کاربری شمارودیدم ی حس خوب گرفتم عزیزدلم

چه خوب اصلا فکر نمی کردم کسی منو یادش بمونه چون جسته گریخته میام ❤

اتفاقامنم مداوم نیستم وای جالبه هرتایپکیرفتم شماکامنت داده بودین    

😘🥰 به فا.ل نیک بگیریم

الهی هیچ حسرتی ب دلت نمونه استاتر 

فداتشم عزیزم من شرمنده تک تکتون شدمخیلی معطل شدین ولی بخدامنم نمیدونم چراهرکاری نیکردم کپی نمیشدبعدک یدفعه ای قفل شدمجبورشدم بازتایپک بزارم بچه هاتوی یکی دیگ ازتایپکای گذشته ام کامنت داده بودم اونجامداشتم جواب میدادم خلاصه دیرشد...

فداتشم عزیزم من شرمنده تک تکتون شدمخیلی معطل شدین ولی بخدامنم نمیدونم چراهرکاری نیکردم کپی نمیشدبعدک ...

فدای سرت عزیزم

ان شالله بحق فاطمه زهرا همه حاجت روا شیم 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
@خانوم_پرحاشیه    حاشیه @آرزوی_آزادی    دی @marziyehastam   ...

یه بار بخونیم عزیزم جواب میده؟

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...