2777
2789
سلام عزیزم میدونم خیلی وقته گذشته...یع سوال داشتم این دعا گفتین چندبار باید خوند....ببین منم سه سال ...

سلام عزیزم من قبلش گرفتم بعدی ماه باردارشدم من‌دوبارسابقه سقط داشتم

ولی عزیزم هیچ چیزوبزورازخدانخاه ای تجربه شخصیمه من درشرف طلاقم والان ی پسر۳ساله دارم دلم براش خونه

سلام عزیزم من قبلش گرفتم بعدی ماه باردارشدم من‌دوبارسابقه سقط داشتمولی عزیزم هیچ چیزوبزورازخدانخاه ا ...

ممنونم ازت بابت جوابت....منم‌دوماه پیش باردار شدم و سقط شد بعد ازین بیشتر بیقرارتر شدم...نه زوری که نمیخام ولی خود خدا گفتع شما دعا کنید بخواین از من تا من اجابت‌..‌.انشالله که مشکل خودت هم حل میشه نمیدونم مشکلت چیه ولی اگه میتونی به خاطر پسرت بازم راه حلی پیدا کن سر زندگیت بمون دوستم....بچه ها گناه دارن واقعن...خدا حاجت دل شما و من رو بده

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.