2777
2789
عنوان

بچه سوم خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16138 بازدید | 59 پست
سختم‌هست ولی دیه گذشت  خیلی راضیم خیلیی خداروشکر میکنم  دوقلوهام ۲سال و هفت ماه  ک ...

خداحفظشون کنه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا اگه بیارم یدونه که بشن سه تا .اصلا به چهارپی فکر نمیکنم و نخواهم کرد

اگه میتونی از پسش بربیایی بیار اول فکراتو بکن بعد تصمیم بگیر چون واقعاً تو این زمونه سخته

چرا

ک‌فکر بچه سومی هستی.بابا ی نفس بخور ی کم برای خودت و شوهرت وقت بزار.خوشت میاد ازدرد بارداری و زایمان بدخوابی و مسولیت زیاد بیماری همه چی..من س تا زایمان داشتم دوتا از همسرم ک بامن هستن عذابن جگرم خون شده دلم میخاد تنها باشم ب خودم برسم برم بیرون .هیچکس نگهشون نمیداره

احیانا دختر خاله من نیستی😂🤦 ربطی به اول و دوم و سوم نداره که من خودم حس میکنم بچه سوم داییم پیش ...

وای وای 

باورت نمیشه عزیزم 

نشستیم شام می‌خوریم 

از چارچوب در میره بالا!!! 

خوشبختانه 3 ماهه نرفتم خونه شون 😎

ولی خیلی بیش فعاله... 

شوهراتون چِشونه؟  

من خودم نظرم اینه حداقل سه تا بچه رو باید آورد 

ما خودمون دو تاییم و واقعا حس میکنم کمیم

خودم خیلی دوست دارم چهار یا پنج تا بیارم 

ولی باید ببینیم شرایط چطور پیش میره و خدا چی میخواد 

شما هم اگر شرایطش رو داری بیار سومی رو مطمئن باش پشیمون نمیشی 

برای تربیت هم نگران نباش 

نوع تربیت اون دوتا خیلی کارت رو برای سومی آسون می‌کنه و در واقع اونا این رو تربیت میکنن

وای وای  باورت نمیشه عزیزم  نشستیم شام می‌خوریم  از چارچوب در میره بالا!!!  ...

اومده بودن خونه ما این رفته بود رو میز تلویزیون وایساده بود بعد بابام هم حرص میخورد می‌گفت این میز تلویزیون خیلی قرص و محکم نیست 

مامان باباش هم انگار بچه یکی دیگه رفته باشه اون رو اصلا بچه رو نیگاه هم نمی‌کردن😑😑😑

ک‌فکر بچه سومی هستی.بابا ی نفس بخور ی کم برای خودت و شوهرت وقت بزار.خوشت میاد ازدرد بارداری و زایمان ...

میگم فاصله سنیشون کم باشه که با هم بزرگ شن من بتونم برم سر کار .اینجوری بخوام بعدی رو ۷ سال دیگه بیارم دو باره بعد سال باید بشینم خونه بچه داری کنم 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
اومده بودن خونه ما این رفته بود رو میز تلویزیون وایساده بود بعد بابام هم حرص میخورد می‌گفت این میز ت ...

فقط تولید مثل بلدن بیشترشون... 

اینم انگشت میکنه تو تلویزیون چ بدونم میره رو همه چی 

شیر آب و باز کرده بود تو باغچه 

گلام له شده بودن 😢😢😢

خلاصه اونم ننه باباشون نمیگن نکن یا یکی بزنن تو ملاجش. 

ولش کن 

بیا آروم باشیم 

😬😂

شوهراتون چِشونه؟  
میگم فاصله سنیشون کم باشه که با هم بزرگ شن من بتونم برم سر کار .اینجوری بخوام بعدی رو ۷ سال دیگه بیا ...

من جات بودم اصلا دیگه ب بچه فک نمیکردم.میخای با سومی بیاذ سرکارم بری!؟بچه تا بخاد اره و نه بفهمه پسر کورت می‌کنه.مثل دختر اولم نزدیک پنج سالشه اینقد حرص و جوش ازش میخورم اینقد مستقل نیس.جرات نداریم تنها جای بزاریمش حالم از هرچه بچه بهم میخوره

فقط تولید مثل بلدن بیشترشون...  اینم انگشت میکنه تو تلویزیون چ بدونم میره رو همه چی  شیر ...

آره موافقم 

یه لحظه تپش قلب گرفتم از حرص و جوش😅😅

ولی بچه سوم یه امید خاصی برای خانواده داره 

من به هسته دیدم 

این داییمم که میگم سر دو تا اولی ها هم همینقدر بی خیال بودن و رو مخ

ربطی به سومی بودن بچهه نداره

آره موافقم  یه لحظه تپش قلب گرفتم از حرص و جوش😅😅 ولی بچه سوم یه امید خاصی برای خانواده داره ...

مهم تربیت 

خوشبختانه من شرط ازدواجمه بچه نیارم 

والا بخدا 

تکثیر نشیم😁

موفق باشی عزیزم ❤️🥰

شوهراتون چِشونه؟  

عااااالیه😍😍😍😍، بچه سوم یه چیز دیگس اصلا،غیر قابل توصیفه، خیلی شیرینه ، اولش که به دنیا میاد یکم سخته ولی می گذره،بچه های من که خوب باهم سرگرمن، تازه من میگم سه تا کمه، کاش بیشتر داشتم  

پشیمونی و نمی‌دونم گرونی و ... همه زود گذره و تموم میشه ،اون چیزی که ماندگاره جمع شاد و شلوغ خانوادس