2777
2789
عنوان

بچه سوم خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16145 بازدید | 59 پست

اگه یکیش هم جنس داشته باشه دوباره دلت برا اون یکی میسوزه آخه تو این گرونی میخوایی چجوری بزرگ کنی خدا رو شکر طعم هر دو میوه رو هم چشیدی از این به بعد به آینده درخشانشون فکر

وضع مالیت خوبه؟ میتونی برسونی؟ من ک میگم یکی بسه  تو همونشم موندیم ک خدا بهمون نمیده

معمولیه .بی پول نیستیم عالیم نیستیم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه دارم واقعااااا خداروشکر میکنم اصلا اصلا با بچه کم موافق نیستم  دلم چهارتا میخوام اما تا دو ...

فاصله سنیشون چ جوریه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
نه نههه داغون بودم داغوووووووون  بارداری اولم دوقلو بودن پررر از حالت تهوع بودم تا پنج ماه هرش ...

خدا حفظشون کنه عزیزم منم یک روز درمیون سرم میزدم 

خدا سلامتی بده و توان منم دلم بچه زیاد میخواد 

تیکر تولد ۲سالگی دخترم
چرا؟

خب اینجوری خیلی سخته بعد ممکنه بچه اولت احساس کمبود محبت کنه چون اونجوری حسابی سرت شلوغ میشه خودتم خسته و کلافه میشی

ولی صبر کنی یکم بزرگ بشن هم خودت راحت تری هم درک بچه ها بالا میره 

اینا یه چیزه شخصیه و هر کس هر نظری داره برا زندگی خودش کاربرد داره یکی حتی توان و حوصله یه بچه رو هم نداره و یکی عاشق بچه است، من خودم دخترم تک فرزنده و خیلی راضیم و حوصله بچه دیگه رو ندارم مخصوصأ که دیگه دخترم بزرگ شده، ولی مادربزرگ همسرم ۱۲ تا بچه داره که ماشاالله همشون باسواد و تخصیلکرده و بافرهنگ، یکشون هم شغلش تو وزارتخونه است، یعنی همه حسرت داشتن حتئ یکی از بچه هاشو میکشن بس که باکمالات هستند، ولی تا حالا ندیدم نه خودش نه همسرش، حتی سرِ یه بچه شیطون و غریبه هم داد بزنند، انقدر که اعصاب و حوصله داشتند بچه هایی با فرهنگ و ادب تحویل اجتماع دادند، یکی از یکی بهتر، عاشق خواهر و برادرای پدرشوهرم هستم، همه چیز پول و امکانات نیست، با پول و امکانات متوسط این بچه ها رو بزرگ کرده، پس ببین توانشو داری یا نه...‌

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
من مشکل مالی ندارم پنج سال پیش بارداری و سقط بدی داشتم .از تکرار دوباره اون روزا و مریضی ها میترسم. ...

خیر برات پیش میاد ان شاالله

اگه یکیش هم جنس داشته باشه دوباره دلت برا اون یکی میسوزه آخه تو این گرونی میخوایی چجوری بزرگ کنی خدا ...

نه بابا اگه بیارم یدونه که بشن سه تا .اصلا به چهارپی فکر نمیکنم و نخواهم کرد

من که از بچه سوم داییم پشیمونم.  اگرچه تو تولدش نقش نداشتم  اما وقتایی که مجبورم برم اون ...

احیانا دختر خاله من نیستی😂🤦

ربطی به اول و دوم و سوم نداره که

من خودم حس میکنم بچه سوم داییم پیش فعاله 

مشکل هم اینجای هر کاری کنه فقط مامان باباش می‌خندن و اصلا جلوش رو نمیگیرن