2777
2789
عنوان

بچه سوم خوبه؟؟

16136 بازدید | 59 پست

من دو تا بچه دارم اولی پسره دومی دختره که نوزادم هست .همش به این فکر میکنم در اینده یکی دیگه بیارم یا نه .

اخه حس میکنم بچه هام تنهان و شاید اگر سه تا باشن بهتر باشه ، حد اقل یکیشون همجنسش میاد .

از طرفیم میگم ول کن تو رو خدا بچه داری خییییلی سخته.تربیتشون یه طرف .گرونی هم که بیداد میکنه دو تا بسه .

حالا شما نظرتون رو بگید .

اگه بچه سوم دارید چطوره؟؟ پشیمونید ؟؟؟ 

دوس دارید سه تا بچه داشته باشید

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ب دومی هم فکر نمیکنم

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین

من تو همین دوتاش موندم به نظرم با کیفیت بزرگشون کنم بهتره تا اینکه یکی دیگم بیارم که دیگه نتونم واسشون مادری کنم

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

من بچه ندارم ولی اگه پولدار بشم که دیگه بی نیاز از مال دنیا بشم تا بتونم بچه میارممم

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

عزیزم بستگی به شرایط شما داره ما چی بگیم اگر شرایط مالیشو دارید اعصابشو دارید بیارید وگرنه از سر دلسوزی نیارید گناه داره اینده میخواد

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷