2777
2789
عنوان

خیلی یهویی...

96 بازدید | 6 پست

خیلی یهویی گریه م‌گرفت 

مثل  باران یهویی تو روزی که هوا آفتابیه 🌝🌧

و یهوم تموم شد

وا چرا اینجوری شدم

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون حامله ایییی

نه نیستم 

اتفاقا نمیشه . چند روز بود بیخیال شده بودم و قوی بودم نسبت به این درد . امشب مثل سد شکسته شد خیلی یهویی بغض کردم و بعد هم خیلی یهویی تموم شد خخخ 

حالتم خنده دار بود 

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
من الان یکماهه اینطوریم 🥲😢

چرا😶

من همیشه دیر اشکم میاد یا کلی غصه میخورم بعد گریه م میگیره یاداینکه ب چیزی فکر کنم گریه م میاد امشب مثل بارونی ک تو روز آفتابی میباره شروع شد و همونجوری قطع شد 

تا حالا اینطوری نشده بودم 

چرا😶 من همیشه دیر اشکم میاد یا کلی غصه میخورم بعد گریه م میگیره یاداینکه ب چیزی فکر کنم گریه م میا ...

منم دختر شاد و شنگولی کلا ...همشم آهنگ شاد گوش میدادم ولی نمیدونم یه مدت چم شده بی دلیل آهنگ غمگین گوش میدم و گریه میکنم یهو ام آروم میشم ☹

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود